Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Φόβος και τρόμος το νέο Kramer GP2 890RR

Ελλάδα 23:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φόβος και τρόμος το νέο Kramer GP2 890RR

NEWSMOTO

Φόβος και τρόμος το νέο Kramer GP2 890RR

NEWSMOTO

Η Kramer ανανέωσε την GP2 αντλώντας έμπνευση από την KTM RC 8C.

Advertisement
Advertisement

Η μικρή Αμερικανική εταιρεία Kramer ειδικεύεται στις μοτοσικλέτες αποκλειστικής χρήσης για πίστα. Η εταιρεία έγινε γνωστή για την μοναδική της GP2 η οποία στηρίχτηκε πάνω στην KTM 890 Duke και ουσιαστικά έγινε η αφορμή για να δημιουργηθεί η περιορισμένης παραγωγής KTM RC 8C.

Πλέον, η Kramer έχοντας αποκτήσει την εμπειρία συνεργασίας με την KTM, αποφάσισε να αναβαθμίσει τη δική της GP2 παρουσιάζοντας την GP2-890 RR. Η μοτοσικλέτα είναι ακόμα πιο εκλεπτυσμένη, ακόμα πιο ελαφριά και ακόμα πιο ισχυρή προσφέροντας σχεδόν την απόλυτη αναλογία κιλών ανά ίππο 1 προς 1.

Η Kramer GP2-890RR εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τον δικύλινδρο κινητήρα 889 κ.εκ. της KTM με την απόδοση να έχει ανέβει στους 138 ίππους και τη ροπή στα 100 Nm ροπής. Συνοδεύεται από ένα 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και αγωνιστικό συμπλέκτη ολίσθησης της PASC, ενώ τα ηλεκτρονικά είναι εξελιγμένα αποκλειστικά για αγωνιστική χρήση με πλειάδα ρυθμίσεων και pit limiter.

Advertisement
Advertisement

Το πλαίσιο είναι ρυθμιζόμενο, το ίδιο και το ψαλίδι, ενώ οι αναρτήσεις είναι από την κορυφαία σειρά WP Apex Pro πλήρως ρυθμιζόμενες. Τα φρένα είναι της Brembo και οι τροχοί είναι αλουμινένιοι της Dymag. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία της μοτοσικλέτας είναι το ρεζερβουάρ το οποίο είναι τοποθετημένο στην ουρά της μοτοσικλέτας μειώνοντας το βάρος (141 κιλά) και βελτιώνοντας την ισορροπία.

Η Kramer GP2-890RR θα είναι διαθέσιμη από τον Σεπτέμβριο του 2023 με την τιμή να είναι τσουχτερή, στα 36.000 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Θα δούμε στην EICMA το νέο KTM 990 Duke;
Πρώτες εικόνες του scooter της KTM
Η μεγάλη επιστροφή της KTM 790 Adventure (+video)

Advertisement