Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Φυλακίστηκε YouTuber για επικίνδυνη οδήγηση μοτοσικλέτας (+video)

Ελλάδα 10:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φυλακίστηκε YouTuber για επικίνδυνη οδήγηση μοτοσικλέτας (+video)

NEWSMOTO

Φυλακίστηκε YouTuber για επικίνδυνη οδήγηση μοτοσικλέτας (+video)

NEWSMOTO

Στη φυλακή οδηγήθηκε διάσημος YouTuber στην Αμερική έπειτα από βίντεο ακραίας και παράνομης οδήγησης που δημοσιοποίησε.

Advertisement
Advertisement

Από τότε που οι YouTubers ξεκίνησαν να ασχολούνται με περιεχόμενο μοτοσικλετών και αυτοκινήτων, κάθε παραβατική ενέργεια έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου. Παράνομες κόντρες, μετακινήσεις εκτός ορίων και επικίνδυνες καταστάσεις είναι ανάμεσα στο μενού των ριψοκίνδυνων influencers οι οποίοι πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν στους δημόσιους δρόμους.

Ένα από τα κραυγαλέα παραβατικά βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο έλαβε χώρα στο Ντένβερ των ΗΠΑ. Ένας μοτοσικλετιστής φαίνεται στο βίντεο να οδηγεί μια Suzuki GSX-R1000 στο όριο βάζοντας στόχο να διανύσει την απόσταση από το Κολοράντο Σπρινγκ μέχρι το Ντένβερ σε μόλις 20 λεπτά. Η απόσταση αυτή είναι 113 χιλιόμετρα και με τις ταχύτητες που ορίζει ο δρόμος μπορεί να διανυθεί σε περίπου μία ώρα.

Advertisement
Advertisement

Ο αναβάτης βρίσκεται διαρκώς εκτός ορίων ταχύτητας και μάλιστα υπάρχουν σημεία που φτάνει μέχρι και τα 280 χλμ./ώρα. Πραγματοποιεί μανούβρες προσπερνώντας από δεξιά ή αριστερά τα υπόλοιπα οχήματα θυμίζοντας έντονα τον θρυλικό Ghost Rider που γνωρίσαμε μέσα από το YouTube τη δεκαετία του 2000.

Το βίντεο όπως είναι λογικό δεν πέρασε απαρατήρητο από τις τοπικές αρχές με αποτέλεσμα να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον αναβάτη. Τελικά ο Ρέντον Ντίτσμαν δεν ξέφυγε και συνελήφθη στο Τέξας. Από εκεί μεταφέρθηκε στο Κολοράντο όπου μπήκε στη φυλακή έπειτα από την καταδίκη του βαρύτατες κατηγορίες όπως υπερβολική ταχύτητα, με επικίνδυνη οδήγηση και κορυφώνονται με έκθεση σε κίνδυνο τρίτων.

Advertisement

Δείτε το βίντεο που οδήγησε στη φυλακή τον YouTuber.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Yamaha «τελειώνει» τη θρυλική YZF-R1 (+video)
Συνεχίζεται η προσφορά της Benelli για τα TRK 702 και 702Χ
ΜBP SC300: Το πρώτο χτύπημα