Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Έσπασε το χέρι του ο Fabio Quartararo

Ελλάδα 11:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έσπασε το χέρι του ο Fabio Quartararo

NEWSMOTO

Έσπασε το χέρι του ο Fabio Quartararo

NEWSMOTO

Ο Γάλλος αναβάτης της Yamaha τραυματίστηκε σε προπόνηση motocross, αλλά δεν θα χρειαστεί να μπει στο χειρουργείο.

Advertisement
Advertisement

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP έχει ολοκληρωθεί και σταδιακά οι αναβάτες διακόπτουν τις προπονήσεις τους για να απολαύσουν μερικές εβδομάδες διακοπών. Κάποιοι παρόλα αυτά, συνεχίζουν να τα δίνουν όλα στις χωμάτινες πίστες τόσο για να μείνουν σε καλή φυσική κατάσταση, όσο και να διασκεδάσουν πριν το τέλος του δύσκολου 2022.

Για το ρίσκο των προπονήσεων motocross έχουμε μιλήσει πολλές φορές καθώς οι τραυματισμοί ελλοχεύουν για όλους. Αυτήν τη φορά θύμα αυτού του είδους της προπόνησης έπεσε ο Fabio Quartararo. Ο Γάλλος αναβάτης της Yamaha είναι από εκείνους που αποφεύγουν να προπονούνται με μοτοσικλέτα στη διάρκεια της χρονιάς, σε αντίθεση με πολλούς που το προτιμούν από το γυμναστήριο.

Advertisement
Advertisement

Αυτήν τη φορά ωστόσο, η τύχη δεν του χαμογέλασε και μετά από πτώση στην χωμάτινη πίστα τραυματίστηκε στο χέρι. Το κάταγμα που υπέστη δεν είναι πολύ σημαντικό και δεν χρειάστηκε επέμβαση, ωστόσο απαιτεί αρκετό χρόνο για να αναρρώσει πλήρως. Αυτό σημαίνει ότι ο Γάλλος αναβάτης θα περάσει τις γιορτές στο σπίτι του και θα πρέπει να περιμένει μερικές εβδομάδες πριν επιστρέψει στις προπονήσεις. Η χρονική στιγμή πάντως είναι η καλύτερη δυνατή καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις αρχίζουν ξανά στις αρχές Φεβρουαρίου.

Advertisement

Ο Quartararo στο τελευταίο κομμάτι της χρονιάς που μας πέρασε είχε τραυματιστεί ξανά στο αριστερό χέρι έχοντας σπάσει ένα δάχτυλο. Είχε μάλιστα προγραμματίσει επέμβαση μετά το τέλος της χρονιάς την οποία απέφυγε τελικά, αλλά η μοίρα του επιφύλασσε ακόμα ένα κάταγμα αυτήν τη φορά σε προπόνηση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρωτότυπες MotoGP στα χρώματα της Formula 1
Αναβάτες MotoGP σε αγώνα με Piaggio 1 (+video)
Οι ατζαμήδες του MotoGP (+video