Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Έρχεται νέο KTM 890 Adventure R με Demo Mode(+video)

Ελλάδα 5:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται νέο KTM 890 Adventure R με Demo Mode(+video)

NEWSMOTO

Έρχεται νέο KTM 890 Adventure R με Demo Mode(+video)

NEWSMOTO

H ΚΤΜ τοποθετεί ένα πρωτοποριακό σύστημα στην κορυφαία μοτοσικλέτα περιπέτειάς της.

Advertisement
Advertisement

Η KTM για το 2023 ετοιμάζει πολλές αναβαθμίσεις για το κορυφαίο της 890 Adventure R, διατηρώντας όμως την σχεδιαστική και τεχνική της δομή. Η μοτοσικλέτα έχει αποδείξει τις απίστευτες εκτός δρόμου ικανότητές της χάρη στα κορυφαία περιφερειακά και την μεγάλη εμπειρία των Αυστριακών στους χωμάτινους αγώνες, ωστόσο το καλό δεν είναι ποτέ αρκετό για την KTM.

Για το 2023 λοιπόν η KTM τοποθέτησε καινούριο πακέτο αναρτήσεων της WP XPLOR το οποίο είναι πλήρως ρυθμιζόμενο. Τόσο το εμπρός πιρούνι, όσο και το αμορτισέρ παρέχουν αυξημένη αίσθηση στον αναβάτη, είναι πιο ανθεκτικές στις καταπονήσεις και διαθέτουν μεγαλύτερο εύρος ρυθμίσεων. Στο κομμάτι του κινητήρα δεν έχουμε αλλαγές με το δικύλινδρο σύνολο των 889 κ.εκ. να αποδίδει 103 ίππους και 100 Nm ροπή και το πακέτο ηλεκτρονικών να είναι υψηλού επιπέδου.

Advertisement
Advertisement

Στο κομμάτι των ηλεκτρονικών, έχει προστεθεί νέο σύστημα ABS στροφής το οποίο συνεργάζεται με 6D αισθητήρες. Ο αναβάτης έχει να επιλέξει ανάμεσα από δύο νέες ρυθμίσεις, Off-Road Mode και Rally Mode, ενώ όλα τα παραπάνω μπορούν να γίνουν από τη νέα οθόνη TFT 5 ιντσών. Στην οθόνη μπορεί επίσης να συναντήσει κανείς νέα γραφικά και σύστημα πλοήγησης στροφή/στροφή, ενώ είναι εξοπλισμένη και με USB θύρα σύνδεσης. Τα φωτιστικά σώματα είναι LED, όπως και τα φλας, ενώ τα γραφικά και οι χρωματισμοί είναι εμπνευσμένοι από την αγωνιστική KTM 450 Rally.

Ίσως, όμως το πιο ενδιαφέρον σύστημα το οποίο προσφέρει η KTM στη νέα 890 Adventure R είναι η επιλογή Demo Mode. Πρόκειται για ένα σύστημα το οποίο επιτρέπει στον αγοραστή της μοτοσικλέτας στα πρώτα 1.500 χιλιόμετρα να έχει στη διάθεση του όλα τα συστήματα της μοτοσικλέτας ανοιχτά προς χρήση. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να εξερευνήσει τις επιλογές της μοτοσικλέτας και τελικά να αποφασίσει για εκείνα που χρειάζεται και εκείνα που δεν χρειάζεται. Η KTM αναλαμβάνει μετά να ενεργοποιήσει ή να απενεργοποιήσει τα συστήματα που έχει επιλέξει ο αναβάτης.

Advertisement

Βίντεο παρουσίασης της 890 Adventure R 2023.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
«Χωμάτινη» συνεργασία RAM και KTM
Το KTM X-Bow GT-XR που βγήκε από τους αγώνες αντοχής (+video)
Η πίστα Kyalami αναστατώνεται με την KTM RC16 του MotoGP (+video)