Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αυτός είναι ο εντυπωσιακός εξοπλισμός του Zontes E350

Ελλάδα 21:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτός είναι ο εντυπωσιακός εξοπλισμός του Zontes E350

NEWSMOTO

Αυτός είναι ο εντυπωσιακός εξοπλισμός του Zontes E350

NEWSMOTO

Το νέο premium scooter της Zontes έρχεται να θέσει νέα όρια πολυτέλειας και εξοπλισμού στην κατηγορία.

Advertisement
Advertisement

Από το πρώτο μοντέλο που παρουσίασε η Zontes πριν από μερικά χρόνια είχαμε καταλάβει πως κάτι πολύ εντυπωσιακό και πολύ… Ευρωπαϊκό ετοιμάζεται να φέρει στο κοινό των δύο τροχών. Με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και με σαφέστατη προσέγγιση πολυτέλειας, παρουσίασε τα επόμενα μοντέλα της και φτάσαμε αισίως στην καινούρια ναυαρχίδα της Zontes που είναι το E350.

Έχοντας δει από κοντά το νέο scooter έχουμε διαπιστώσει την πολυτέλεια και την ιδιαίτερα προσεκτική προσέγγιση της εταιρείας στο E350, ωστόσο εκείνο που ακόμα και τώρα δεν μπορείς εύκολα να αντιληφθείς είναι το επίπεδο εξοπλισμού που διαθέτει το μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

 

Ξεκινώντας από τα όργανα, το Zontes E350 είναι εξοπλισμένο με μια μεγάλη TFT οθόνη πληροφοριών η οποία διαθέτει τέσσερα θεματικά interfaces (Recreation, Race, Street και Simplicity) και αυτόματη προσαρμογή σε προβολή ημέρας/νύχτας, ανάλογα με τις συνθήκες φωτός του περιβάλλοντος.

Advertisement

Φυσικά, το σύστημα διαθέτει συνδεσιμότητας μέσω Bluetooth με το smartphone, ενώ από την οθόνη μπορεί ο αναβάτης να παρακολουθήσει την πίεση και τη θερμοκρασία των ελαστικών (TPMS). Προχωρώντας παρακάτω, συναντάμε σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί νέας γενιάς (Keyless 3.0), ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα με εύρος 100 χιλ. θερμαινόμενα grip με χούφτες, LDE φώτα, δύο ντουλαπάκια εμπρός και έναν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα.

Advertisement

 

Επιπλέον ο αναβάτης βρίσκει στο αριστερό ντουλαπάκι διπλή θύρα USB, ενώ η εργονομία αυξάνεται κατακόρυφα χάρη στο ρυθμιζόμενο τιμόνι σε δύο διαφορετικές θέσεις εμπρός πίσω και την αναμονή για βάση στήριξης smartphone. Και για να είσαι σίγουρος όταν παρκάρεις το scooter σου υπάρχει και χειρόφρενο.

Advertisement

Το νέο Zontes E350 είναι διαθέσιμο στην τιμή των 5.595 ευρώ στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Zontes ετοιμάζει τον αντίπαλο του T-MAX
Δοκιμή: Zontes GK350
Στενή επαφή με το Zontes E350