Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Επιστρέφουν οι «Ημέρες Μοτοσικλέτας»

Ελλάδα 17:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επιστρέφουν οι «Ημέρες Μοτοσικλέτας»

NEWSMOTO

Επιστρέφουν οι «Ημέρες Μοτοσικλέτας»

NEWSMOTO

Μετά από τρία χρόνια οι «Ημέρες Μοτοσικλέτας» επιστρέφουν τον Οκτώβριο στον Πειραιά.

Advertisement
Advertisement

Πίσω στο 2017 ξεκίνησαν με ενθουσιασμό οι Ημέρες Μοτοσικλέτας, μια εκδήλωση η οποία έδινε την ευκαιρία στους φίλους των δύο τροχών να συναντηθούν και να θαυμάσουν από κοντά σπάνια μοντέλα και κλασικές μοτοσικλέτες του παρελθόντος. Η πανδημία ανάγκασε τους ανθρώπους της διοργάνωσης να μην πραγματοποιήσουν την εκδήλωση τα τελευταία τρία χρόνια, ωστόσο το 2022 οι συνθήκες είναι ιδανικές για την επιστροφή του event.

Οι Ημέρες Μοτοσικλέτας έχουν να κάνουν με την αγάπη προς τους δύο τροχούς και το 2022 οι δύο τροχοί είναι εκείνοι που θα βρίσκονται στο επίκεντρο. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία τον Οκτώβριο να θαυμάσουν κλασικά μοντέλα, σπάνιες εκδόσεις και custom κατασκευές τις οποίες δύσκολα θα μπορέσουν να συναντήσουν ξανά.

Advertisement
Advertisement

Σημαντικό κομμάτι της εκδήλωσης αποτελεί το ειδικό αφιέρωμα για τα 120 χρόνια της Triumph αλλά και τα τριάντα χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα. Στο χώρο της εκδήλωσης θα βρίσκεται και ένας υπερσύγχρονος εξομοιωτής οδήγησης αγωνιστικής μοτοσικλέτας της Motul, ο οποίος είναι χορηγός της εκδήλωσης και υποστηρικτής των Ημερών Μοτοσικλέτας.

Παράλληλα, θα υπάρχει παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Μηχανάνθρωποι» που εκδόθηκε φέτος θα γίνει από τον συγγραφέα Γιάννη Σιδεράκη. Στο χώρο θα υπάρχει επίσης σταντ με ρούχα και εξοπλισμό αναβάτη, μαζί με barbershop και tattoo studio συνοδεία rock μουσικής με ζωντανό πρόγραμμα από ραδιοφωνικό σταθμό. Οι «Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2022» θα πραγματοποιηθούν στην Πέτρινη Αποθήκη του ΟΛΠ που βρίσκεται στην είσοδο του λιμανιού του Πειραιά και δίπλα από το Υπουργείο Ναυτιλίας στις 7-9 Οκτωβρίου 2022. Το ωράριο λειτουργίας είναι για την Παρασκευή 7/10 15:00-21:00 και για το Σαββατοκύριακο (8-9/10) 10:00-21:00.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ivan Cervantes και Triumph Tiger 900 Rally Pro σε ευρωπαϊκό αγώνα
Δοκιμή: Triumph Tiger 1200 Rally Explorer
Motul BioClean

Advertisement