Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Επετειακή Hydra Glide από τη Harley Davidson

Ελλάδα 13:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επετειακή Hydra Glide από τη Harley Davidson

NEWSMOTO

Επετειακή Hydra Glide από τη Harley Davidson

NEWSMOTO

Η Harley Davidson αναβιώνει τη Hydra Glide γιορτάζοντας τα 75 χρόνια του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Το πολύ μακρινό 1949 η Harley Davidson για πρώτη φορά στην ιστορία της παρουσίασε μια μοτοσικλέτα με υδραυλικό εμπρός πιρούνι. Εκείνη η μοτοσικλέτα ονομάστηκε Hydra Glide και θεωρήθηκε επαναστατική για την εποχή της. Φέτος η θρυλική εταιρεία από το Μιλγουόκι των ΗΠΑ γιορτάζει τα 75 χρόνια από εκείνη την ιστορική στιγμή και αποφάσισε να τιμήσει τη σειρά Hydra.

Η Harley Davidson Hydra Glide Revival για το 2024 θα τιμήσει την ιστορία της μάρκας με έναν ιδιαίτερο χρωματισμό που παραπέμπει στο αυθεντικό μοντέλο. Η νέα μοτοσυκλέτα είναι βασισμένη στη Heritage Classic σειρά της εταιρείας. Είναι εξοπλισμένη με τον γνωστό δικύλινδρο V2 κινητήρα 114 των 1.868 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 94 ίππους και 155 Nm ροπής. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι στα 330 κιλά, οι τροχοί είναι 16 ιντσών, ενώ φρένα και αναρτήσεις εγγυώνται άνετα χιλιόμετρα και καλή συμπεριφορά στο δρόμο.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί η μοτοσικλέτα να έχει έντονο το classic στοιχείο, ωστόσο έχει σύγχρονες τεχνικές λύσεις. Για παράδειγμα, τα φώτα είναι LED, το ίδιο και τα φλας, ενώ τα όργανα αποτελούνται από αναλογικό ταχύμετρο και ψηφιακή οθόνη πολλαπλών ενδείξεων. Το σύστημα ABS στα φρένα είναι στον βασικό εξοπλισμό, όπως και οι πλαϊνές βαλίτσες οι οποίες είναι βαμμένες σε λευκό χρώμα και η σέλα είναι μονή.

Η νέα επετειακή έκδοση της Hydra αναμένεται να είναι διαθέσιμη το καλοκαίρι με την τιμή της να είναι περίπου 5.000 ευρώ πιο υψηλή από την απλή έκδοση της Heritage Classic.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επετειακή έκδοση CVO της Harley Davidson Pan America (+video)
Το King of Bagger έρχεται στην Ευρώπη (+video)
Το νέο infotainment της Harley Davidson μόνο καφέ δεν φτιάχνει (+video)

Advertisement