Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Επετειακή BMW CE-04 100 Years Edition

Ελλάδα 19:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επετειακή BMW CE-04 100 Years Edition

NEWSMOTO

Επετειακή BMW CE-04 100 Years Edition

NEWSMOTO

Η BMW Motorrad Ολλανδίας παρουσίασε την επετειακή έκδοση του ηλεκτρικού CE-04.

Advertisement
Advertisement

Η έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων της BMW Motorrad για τα 100 χρόνια ξεκίνησαν στις αρχές του 2023 όταν η εταιρεία παρουσίασε δύο ειδικές εκδόσεις των R18 και R nineT αφιερωμένες στα 100 χρόνια. Όσο πλησιάζουμε στο καλοκαίρι όπου θα έχουμε την αποκορύφωση των εκδηλώσεων, η BMW Motorrad δίνει όλο και περισσότερη ένταση στην επέτειο.

Το επόμενο λοιπόν επετειακό μοντέλα αφορά το μέλλον της εταιρείας και δεν είναι άλλο από το CE-04. Το ηλεκτρικό scooter της BMW Motorrad ήταν το έναυσμα της εταιρείας για τις μελλοντικές λύσεις μετακίνησης και οι άνθρωποι της BMW Motorrad Ολλανδίας επιμελήθηκαν μιας επετειακής έκδοσης 100 χρόνων.

Advertisement
Advertisement

Η CE-04 100 Years Edition, όπως και τα R18 και R nineT αντλεί έμπνευση από την πρώτη μοτοσικλέτα της εταιρείας, την R32. Το scooter είναι βαμμένο στο κλασικό γυαλιστερό μαύρο και συνοδεύεται από λεπτές λευκές διακριτικές λωρίδες που διατρέχουν το όχημα από εμπρός έως πίσω. Η BMW Motorrad έχει σχεδιάσει μια νέα σέλα με το λογότυπο 100 Years, ενώ έχει επιλεγεί το κλασικό σήμα της BMW στα πλευρικά του scooter.

Σε αντίθεση με τα R18 και R nineT 100 Years, η CE-04 θα κατασκευαστεί σε μόλις ένα αντίτυπο και θα εκτεθεί τόσο στις BMW Motorrad Days όσο και αργότερα στο εργοστάσιο στο Βερολίνο. Πάντως οι άνθρωποι της BMW Motorrad Ολλανδίας αναφέρουν ότι αυτό το CE-04 δείχνει το δρόμο για τα επόμενα 100 χρόνια της μάρκας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τον Ιούλιο το BMW Motorrad Festival 2023 (+video)
BMW Motorrad: Επιστρέφει το ηλεκτρικό σταντ;
BMW Motorrad: Πέντε χρόνια εγγύηση σε μοτοσικλέτες και scooter (+video)

Advertisement