Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ένα Honda Monkey αφιερωμένο στο Astro Boy

Ελλάδα 21:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένα Honda Monkey αφιερωμένο στο Astro Boy

NEWSMOTO

Ένα Honda Monkey αφιερωμένο στο Astro Boy

NEWSMOTO

Η Honda τιμάει τα 70 χρόνια ζωής του πιο θρυλικού ήρωα anime σχεδιάζοντας ένα μοναδικό Monkey 125.

Advertisement
Advertisement

Ο ήρωας κόμικ (anime) από την Ιαπωνία Astro Boy δεν είναι τυχαίος. Πρόκειται για τον παλαιότερο ήρωα anime που δημιουργήθηκε στην Ιαπωνία και στην πραγματικότητα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ο «παππούς των anime» που βλέπουμε τώρα και έχουν αγαπηθεί από εκατομμύρια θαυμαστές.

Ο Astro Boy φέτος κλείνει φέτος τα 60 χρόνια από την τηλεοπτική του πρεμιέρα και 70 χρόνια από την πρώτη του εμφάνιση σε manga και η Honda αποφάσισε να τιμήσει την παρουσία του θρυλικού ήρωα δημιουργώντας ένα μοναδικό Monkey 125. Η Honda σε συνεργασία με την Tezuka Production που δημιούργησε το Astro Boy, αποφάσισε να απευθυνθεί στην Cub House από την Ταϊλάνδη για να κατασκευάσουν από κοινού τριακόσια Monkey Astro Boy Edition.

Advertisement
Advertisement

Η Cub House έχει εμπειρία σε αυτού του είδους τις αναβαθμίσεις καθώς έχει συνεργαστεί με το διάσημο anime One Piece, αλλά και την Hot Wheels. Το πρώτο πράγμα που έγινε ήταν να βαφτεί το Monkey στα χρώματα του ήρωα. Το ρεζερβουάρ έμεινε λευκό και στο πάνω μέρος τοποθετήθηκε μια κόκκινη λωρίδα.

Το πλαίσιο βάφτηκε κόκκινο και στη σέλα τοποθετήθηκε ειδικό ύφασμα, ενώ στα πλευρικά του ρεζερβουάρ και του ψαλιδιού μπορεί αν διακρίνει κανείς τα λογότυπα του Astro Boy και φυσικά την εικόνα του θρυλικού υπερήρωα. Τρομερή είναι η λεπτομέρεια στο φίλτρο αέρα το οποίο έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με την μηχανική καρδιά του Astro Boy και τον πίνακα ελέγχου.

Advertisement

Το Honda Monkey Astro Boy θα κατασκευαστεί σε 300 αντίτυπα και μαζί με την μοναδική αυτή μοτοσικλέτα ο αγοραστής θα πάρει ένα τζάκετ, ένα κράνος και μια τσάντα με τα λογότυπα του ήρωα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με φωνητικές εντολές το νέο Honda Forza 350 (+video)
Η Honda μειώνει τις τιμές στα παπιά της
Δοκιμή: Honda ST125 Dax