Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ένα Ducati Scrambler… τέρμα γκάζι (+video)

Ελλάδα 15:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Ducati Scrambler… τέρμα γκάζι (+video)

NEWSMOTO

Ένα Ducati Scrambler… τέρμα γκάζι (+video)

NEWSMOTO

Η Full Throttle έκδοση του Ducati Scrambler είναι η πιο σπορ που φτιάχτηκε ποτέ.

Advertisement
Advertisement

Ανάμεσα στις τρεις εκδόσεις που δημιούργησε η Ducati για τη δεύτερη γενιά του Scrambler, σίγουρα η πιο επιθετική είναι η Full Throttle. Η συγκεκριμένη έκδοση ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες για τον επιθετικό της σχεδιασμό και τα ιδιαίτερα χρώματα και γραφικά που την κάνουν να δείχνει… γρήγορη ακόμα και όταν είναι σταματημένη.

Η Scrambler Full Throttle έρχεται με έναν συνδυασμό χρωμάτων Red GP19 και Dark Stealth τα οποία συνοδεύονται από το θρυλικό νούμερο 62 στα πλευρικά πλαστικά κάτω από τη σέλα. Οπτικά δεν μπορεί να μην παρατηρήσει κάποιος το τελικό εξάτμισης της Termignoni, ενώ τα μικρά φτερά προσθέτουν μια αίσθηση dirt track στη μοτοσικλέτα.

Advertisement
Advertisement

Η Ducati έχει εξοπλίσει την Scrambler με αρκετά ηλεκτρονικά βοηθήματα που το κάνουν ευχάριστο και ασφαλές στην οδήγηση. Το quickshifter στο κιβώτιο ταχυτήτων, το σύστημα Traction Control, το ABS Στροφής και οι δύο επιλογές οδήγησης ανεβάζουν το επίπεδο ποιότητας της μοτοσικλέτας, ενώ αντίστοιχα η νέα οθόνη TFT 4,3 ιντσών και το σύστημα συνδεσιμότητας Ducati Multimedia System φέρνουν το Full-Throttle στη νέα ψηφιακή εποχή.

Όσο για τον κινητήρα, συναντάμε τον δοκιμασμένο δικύλινδρο L2 των 803 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 73 ίππους και 65,2 Nm ροπής. Η ζωντάνια του είναι δεδομένα χαρίζοντας καλές επιδόσεις στη μοτοσικλέτα, ενώ παράλληλα είναι τόσο πολιτισμένος και οικονομικός ταιριάζοντας στον καθημερινό χαρακτήρα της μοτοσικλέτας.

Advertisement

Η νέα Ducati Scrambler Full Throttle είναι διαθέσιμη στην τιμή των 13.600 ευρώ.

Βίντεο του νέου Scrambler.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ducati Hypermotard 950 RVE: Έτοιμο για… σκανδαλιές
Αέρας πολυτέλειας στο Ducati Monster
Ducati Multistrada V4S: Οδοιπορικό στους Δρόμους του Κρασιού (+video)