Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ένα Arai αφιερωμένο στο TT Isle of Man (+video)

Ελλάδα 4:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Arai αφιερωμένο στο TT Isle of Man (+video)

NEWSMOTO

Ένα Arai αφιερωμένο στο TT Isle of Man (+video)

NEWSMOTO

Ο κορυφαίος κατασκευαστής σε κράνη Arai αφιερώνει ένα καινούριο της μοντέλο στο θρυλικό TT Isle of Man.

Advertisement
Advertisement

Η ιαπωνική μάρκα Arai που κατασκευάζει ποιοτικά κράνη εδώ και 70 χρόνια έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τον διάσημο αγώνα TT Isle of Man. Από το 2007 μάλιστα έχει ξεκινήσει να κατασκευάζει και να σχεδιάζει ειδικές εκδόσεις αφιερωμένες στον αγώνα Road Racing, κάτι που επανέλαβε και για το 2023.

Η Arai λοιπόν, πιστή στο TT Isle of Man παρουσίασε ένα καινούριο μοντέλο RX-7V EVO, με γραφικά αφιερωμένα στον αγώνα. Τον σχεδιασμό ανάλαβε ο Aldo Drudi, διάσημος σχεδιαστής που έχει συνεργαστεί αμέτρητες φορές με τον Valentino Rossi στο παρελθόν και ξεχωρίζει για τις vintage επιλογές στην φετινή έκδοση.

Advertisement
Advertisement

Το κράνος έχει ως βάση το κόκκινο χρώμα και διακρίνονται πάνω του το μεγάλο λογότυπο «TT», η σημαία του νησιού Man με το Triskelion και η καρό σημαία. Η Drudi Performance θέλησε να δώσει μια νότα του παρελθόντος στο μοντέλο του 2023 και δεν τοποθέτησε νέας γενιάς 3D γραφικά στο κράνος.

Όσο για το ίδιο το RX-7V EVO αποτελεί την κορωνίδα των μοντέλων της ιαπωνικής φίρμας με υψηλού επιπέδου υλικά και τεχνολογία. Η φιλοσοφία σχεδιασμού βασίζεται στο Glancing Off με 75 χιλ. καμπύλης, σύστημα εξαερισμού, ζελατίνα Pinlock Max Vision και κούμπωμα έκτακτης ανάγκης. Όλα αυτά δημιουργούν ένα ασφαλές, άνετο και ανάλαφρο κράνος για όλες τις χρήσεις. Το νέο Arai TT Isle of Man αναμένεται να είναι διαθέσιμο την Άνοιξη του 2023 στην τιμή των 1.270 ευρώ.

Advertisement

Το Arai TT Isle of Man 2023.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Θέαμα και ανταγωνισμός στο Ράντζο του «Γιατρού» (+video)
Πέντε συμβουλές για ασφαλή οδήγηση στη βροχή
Η Ducati DesertX κατακτά το Aspen (+video)