Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

EICMA 2021: Νέα Yamaha XSR 700 και XTribute

Ελλάδα 11:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

EICMA 2021: Νέα Yamaha XSR 700 και XTribute

NEWSMOTO

EICMA 2021: Νέα Yamaha XSR 700 και XTribute

NEWSMOTO

Η κατηγορία Sport Heritage της Yamaha γεννήθηκε από τον συνδυασμό της σύγχρονης τεχνολογίας και της επιθυμίας να αποδώθει φόρος τιμής στα σπουδαία σχέδια και τους χρωματικούς συνδυασμούς του παρελθόντος της.

Advertisement
Advertisement

Η νέα XSR700 θα συνεχίσει να προσφέρει τα γνωστά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της με heritage επιρροές, όπως το ρετρό πλαίσιο, την σέλα δύο επιπέδων και το κλασικό στυλ στους προβολείς και τα πίσω φώτα δείχνοντας τον απαιτούμενο σεβασμό στις μοτοσυκλέτες του παρελθόντος.

Για το 2022 η σειρά XSR700 έρχεται με αναβαθμισμένα φώτα, ανασχεδιασμένη διάταξη του πίνακα οργάνων για βελτιωμένη ευκρίνεια και ορατότητα και νέους χρωματικούς συνδυασμούς εμπνευσμένους από τις πιο εμβληματικές μοτοσυκλέτες της πλούσιας ιστορίας της.

Advertisement
Advertisement

Για ακόμα καλύτερες επιδόσεις οδήγησης, η XSR700 διαθέτει νέες βελτιωμένες και μεγαλύτερες δισκόπλακες 298 χλστ., ανανεωμένο μπροστινό πιρούνι και ελαστικά Michelin Road 5. Εκτός από τις ολόμαυρες χειρολαβές και τους μοχλούς, οι διακόπτες έχουν επίσης αναβαθμιστεί τεχνολογικά ώστε να είναι πιο φιλικοί προς τον χρήστη. Έτσι, επιτρέπουν στον αναβάτη να έχει πρόσβαση στην λειτουργία της οθόνης LCD κατά την οδήγηση. Το ψυγείο έχει επίσης αποκτήσει νέα πλαϊνά καλύμματα, για πιο κομψή εμφάνιση συνολικά που επιτρέπει στα φλας να μετακινηθούν από το μπροστινό μέρος.

Advertisement

Το 2022 παρουσιάζεται ξανά η έκδοση XTribute, εμπνευσμένη από αυτόν τον θρύλο της οικογένειας Yamaha αποδίδοντας φόρο τιμής σε μία από τις πιο αγαπημένες μοτοσυκλέτες μας όλων των εποχών, την XT500.

Με τις μοναδικές προδιαγραφές της, η XSR700 XTribute δίνει σε μια νέα γενιά αναβατών την ευκαιρία να τιμήσουν το παρελθόν, επωφελούμενοι παράλληλα από την πιο πρόσφατη τεχνολογία και μια εκπληκτική εμπειρία οδήγησης.

Advertisement

Η XTribute είναι εξοπλισμένη με ενισχυμένο φαρδύτερο τιμόνι προσφέροντας αυξημένο έλεγχο και ευκολία στους ελιγμούς, ακόμα και σε χαμηλότερες ταχύτητες, σέλα επίπεδου προφίλ, με διακριτικό λογότυπο XTribute ανάγλυφο στο πίσω μέρος ενώ οι χειρολαβές και τα μαρσπιέ τύπου Dirt Bike είναι ανασχεδιασμένα για να ταιριάζουν στην εμφάνιση Scrambler της μοτοσυκλέτας.

Με βάρος μόλις 190 κιλά η XSR700 XTribute είναι μία από τις πιο ελαφρές scrambler στην κατηγορία. Το χαλύβδινο υποπλαίσιο και το πλαίσιο μικρών διαστάσεων συνθέτουν ένα από τα πιο ευέλικτα σχέδια στην κατηγορία, κατάλληλα για ελιγμούς.

Advertisement

Με μαύρο φινίρισμα – όπως η αρχική XT500 – η XSR700 XTribute έρχεται με προαιρετική εξάτμιση Akrapovič προσφέροντας ριζοσπαστική εμφάνιση αλλα και έναν τραχύ ήχο εξάτμισης, καίρια χαρακτηριστικά που συμπληρώνουν τον scrambler χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας και τονίζουν τις κορυφαίες προδιαγραφές αυτού του νέου μοντέλου Faster Sons.

Οι νέες XSR700 και XSR700 XTribute θα είναι διαθέσιμες στην χώρα μας τον Απρίλιο του 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
EICMA 2021: Honda CBR1000RR-R Fireblade SP 30th Anniversary
EICMA 2021: MV Agusta Lucky Explorer 5.5 και 9.5
Yamaha Sport Heritage: Η γενιά των Yard Builts!