Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ευκαιρία για περιπέτεια με το Maverick 500

Ελλάδα 1:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ευκαιρία για περιπέτεια με το Maverick 500

NEWSMOTO

Ευκαιρία για περιπέτεια με το Maverick 500

NEWSMOTO

Η Daytona προσφέρει με αφορμή την Black Friday το Maverick 500 σε πολύ ανταγωνιστική τιμή.

Advertisement
Advertisement

Η Daytona μας έχει συνηθίσει σε μοντέλα αστικής μετακίνησης, μικρές μοτοσικλέτες και scooter, ωστόσο στην γκάμα της μπορεί να συναντήσει κανείς και ένα πολύ ικανό μοντέλο περιπέτειας. Το Maverick 500 βρίσκεται σχεδόν δύο χρόνια στην ελληνική αγορά και έχει αποδείξει την αξία και τις ικανότητές του τόσο στο ταξίδι όσο και στις καθημερινές μετακινήσεις στον αστικό ιστό.

Η Daytona, με αφορμή την Black Friday, κατεβάζει την τιμή της μοτοσικλέτας κατά 400 ευρώ η οποία πλέον διαμορφώνεται στα 6.345 ευρώ. Παράλληλα, η Daytona συνεχίζει τη δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης στα 4 χρόνια στο Maverick κάνοντάς το ακόμα πιο ελκυστικό και προσιτό.

Advertisement
Advertisement

Το Maverick 500 είναι εφοδιασμένο με τον γνωστό δικύλινδρο κινητήρα της Loncin στα 471cc ο οποίος αποδίδει 46 ίππους. Το κιβώτιο είναι 6τάχυτο μηχανικό, διαθέτει επιλογές Safe και Sport στη λειτουργία του κινητήρα και η τροφοδοσία γίνεται μέσω του ψεκασμού της Bosch κάτι που έχει βοηθήσει την κατανάλωση να κυμανθεί στα 3,8 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Αν λάβουμε υπόψη και το 20λιτρο ρεζερβουάρ καυσίμου τότε μιλάμε για αυτονομία που ξεπερνάει τα 500 χιλιόμετρα.

Οι αναρτήσεις είναι της KYB με ανεστραμμένο πιρούνι 41 χιλ. εμπρός και διαδρομή 195 χιλ. με ρύθμιση σε προφόρτιση και απόσβεση. Μαζί με τις ακτινωτές ζάντες και τα ελαστικά της Metzeler η μοτοσικλέτα σε ωθεί να κινηθείς και σε χωμάτινα μονοπάτια. Στα φρένα συναντάμε τις δαγκάνες της Nissin σε δίσκους 300mm εμπρός και φυσικά δικάναλο ABS με επιλογή ρυθμίσεων σε 3 στάδια.

Advertisement

Εντυπωσιακός είναι και ο εξοπλισμός της μοτοσικλέτας με LED φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, ψηφιακή οθόνη LCD με συνδεσιμότητα Bluetooth και θύρα φόρτισης USB. Στον στάνταρ εξοπλισμό επίσης υπάρχει ζελατίνα 2 θέσεων, προστατευτικά κάγκελα, προστατευτική καρίνα κινητήρα και χούφτες στο τιμόνι.

Advertisement

Βίντεο του Maverick 500.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με τα «500άρια» της Daytona θα ευχαριστηθείς χιλιόμετρα (+video)
Daytona REVO 50: Λύση μετακίνησης για όλους
Τα έξι συστήματα προστασίας στις μπαταρίες του Daytona F5

Advertisement