Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ducati Scrambler Fasthouse: Eορταστικό και limited

Ελλάδα 17:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ducati Scrambler Fasthouse: Eορταστικό και limited

NEWSMOTO

Ducati Scrambler Fasthouse: Eορταστικό και limited

NEWSMOTO

Βασισμένο στο χωμάτινο Desert Sled, το Fasthouse έρχεται να αποτίσει φόρο τιμής στον αμερικανικό αγώνα Mint 400, απ’ όπου και πέρασε νικηφόρα.

Advertisement
Advertisement

Η αφορμή ήταν ένας εκ των παλαιότερων off road αγώνων της Αμερικής, ονόματι Mint 400. Εκεί, με ένα Desert Sled ο αναβάτης Jordan Graham πήρε τη νίκη, δίνοντας παράλληλα και την έμπνευση για μια ξεχωριστή μοτοσυκλέτα. Η συνέχεια είχε το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της Ducati και της εταιρείας ρούχων Fasthouse.

Μια περιορισμένης παραγωγής μοτοσυκλέτα δηλαδή, με κύριο χαρακτηριστικό το ιδιαίτερο παρουσιαστικό που είχε και εκείνη που κέρδισε στον προαναφερθέντα αγώνα. Η χωμάτινων προορισμών μοτοσυκλέτα διακρίνεται από το μαύρο/γκρι βάψιμο με τα γεωμετρικά σχήματα στο ρεζερβουάρ και το έντονο κόκκινο χωροδικτύωμα που συνιστά το πλαίσιο. Στο πλαίσιο παρεμπιπτόντως, συναντάμε και την από αλουμίνιο φτιαγμένη ετικέτα με χτυπημένο τον αριθμό που αντιστοιχεί σε ένα από τα 800 Desert Sled Fasthouse που θα βγουν στη ζωή.

Advertisement
Advertisement

Εντός του συναντάμε τον αερόψυκτο L-Twin δεσμοδρομικό κινητήρα των 803cc και 73Hp (ειδική μνεία αξίζουν τα διαστήματα των service ανα 12.000 χιλιόμετρα), με τα στοιχεία ωστόσο που τονίζουν τον off road χαρακτήρα να είναι τα περιφερειακά. Η ρυθμιζόμενη ανάρτηση των 200mm της Kayaba, σε συνεργασία με τους ακτινωτούς τροχούς των 19’’ εμπρός και 17’’ πίσω οι οποίοι φορούν τα Scorpion Rally STR της Pirelli, έρχονται για να υποσχεθούν πολλή σηκωμένη σκόνη στο πέρασμα του Fasthouse.

Όλοι οι φωτισμοί είναι LED, ενώ στον προβολέα υπάρχει κάλυμμα από αλουμίνιο. Αντίστοιχο εναλλάξιμο εξάρτημα υπάρχει και γύρω από την οθόνη LCD που έχει τη θέση του πολυοργάνου. Στο κομμάτι των ηλεκτρονικών θα βρούμε Cornering ABS(!) αλλά και μια θύρα φόρτισης USB κάτω από τη σέλα.

Advertisement

Από το όλο εγχείρημα, δε θα μπορούσε να λείπει και το στυλιστικό κομμάτι, μιας και μιλάμε για μάρκα ρούχων με φόντο τα κακοτράχαλα μονοπάτια της Nevada. Το συλλεκτικό Desert Sled Fasthouse φέρνει μαζί του και τη σχετική –μικρή- collection, που αποτελείται από μπλούζα, κοντομάνικο, τζάκετ και καπέλο.

Advertisement

Η διάθεση του Desert Sled Fasthouse στη χώρα μας -σε περιορισμένο αριθμό εννοείται- αναμένεται να γίνει τον Ιούνιο και με την τιμή του μοντέλου να έχει οριστεί στα 12.950€. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

MotoGP 2021: Το πρόγραμμα μεταδόσεων του Qatar 1

Marc Marquez: Επιστροφή στη δράση μετά από 9 μήνες

Moto Guzzi 1921-2021 Μέρος Α: 100 χρόνια γεμάτα αναμνήσεις