Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Δοκιμές MotoGP: Μίλησε ο πρωταθλητής

Ελλάδα 7:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δοκιμές MotoGP: Μίλησε ο πρωταθλητής

NEWSMOTO

Δοκιμές MotoGP: Μίλησε ο πρωταθλητής

NEWSMOTO

Ο Χόρχε Λορένθο σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στη δεύτερη ημέρα δοκιμών στο πλαίσιο του δεύτερου τεστ του MotoGP που διεξάγεται στη Μαλαισία. Αυτή τη φορά, στη πίστα της Sepang δεν υπήρξε βροχή αλλά πολύ υψηλές θερμοκρασίες, ειδικά μετά το μεσημέρι. Μέχρι τώρα, ο Ντάνι Πεντρόσα είχε το απόλυτο στις χειμερινές δοκιμές αλλά για πρώτη φορά του έσπασε το σερί ο περυσινό πρωταθλητής. Ο εργοστασιακός αναβάτης της Yamaha σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 2.00.282, επιδεικνύοντας τόσο ταχύτητα όσο και σταθερότητα στη πορεία της ημέρας.

Advertisement
Advertisement

«Ήταν μία καλή ημέρα, με τη κατάσταση της πίστας πολύ βελτιωμένη σε σχέση με χθες. Ήμουν εξ αρχής ανταγωνιστικός και νομίζω πως έκανα και προσωπικό ρεκόρ σε αυτή την πίστα. Βελτιώσαμε το στήσιμο της μοτοσυκλέτας μου και νιώθω πιο καλά απ’ ότι στο πρώτο τεστ. Είμαι λοιπόν ικανοποιημένος» είπε ο Λορένθο που στοχεύει αύριο, καιρού επιτρέποντος, να κάνει προσομοίωση αγώνα ώστε να συλλέξουν στη Yamaha δεδομένα σχετικά με τη συμπεριφορά των ελαστικών.

Κάτι τέτοιο έκανε η Honda με τον Πεντρόσα, που σε απόλυτο χρόνο, ήταν τρία και πλέον δέκατα του δευτερολέπτου πιο αργός από τον μεγάλο του αντίπαλο. Ο Βρετανός Καλ Κράτσλοου έκανε για λογαριασμό της Yamaha Tech3 την έκπληξη σημειώνοντας τη τρίτη καλύτερη επίδοση ενώ εντός 2.00 κινήθηκε και η εργοστασιακή Honda του Μαρκ Μαρκές.

Πάλι πέμπτος ο Βαλεντίνο Ρόσι που με 64 γύρους στο ενεργητικό του ήταν από τους… πολυάσχολους της ημέρας, με συνολικά 28 αναβάτες να δοκιμάζονται στη πίστα της Σεπάνγκ.
[nggallery id=1951]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement