Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Δεν αργεί η «all-around» έκδοση της Suzuki V-Strom 800

Ελλάδα 0:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν αργεί η «all-around» έκδοση της Suzuki V-Strom 800

NEWSMOTO

Δεν αργεί η «all-around» έκδοση της Suzuki V-Strom 800

NEWSMOTO

Η Suzuki όπως όλα δείχνουν είναι έτοιμη να παρουσιάσει την ασφάλτινη έκδοση της V-Strom 800.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί οι άνθρωποι της Suzuki στην επίσημη παρουσίαση της V-Strom 800DE να ξεκαθάριζαν ότι μια έκδοση με χυτές ζάντες και πιο προσιτή τιμή θα αργήσει να έρθει, ωστόσο η εταιρεία φαίνεται να έχει επιταχύνει τις διαδικασίες.

Σύμφωνα με κατασκοπευτικές εικόνες και έγγραφα πιστοποίησης που διέρρευσαν η Suzuki είναι πλέον μια ανάσα από το να ανακοινώσει την έλευση της «απλής« έκδοση V-Strom 800. Η μοτοσικλέτα φυσικά θα βασίζεται στην περιπετειώδη έκδοση V-Strom 800DE την οποία απολαμβάνουμε ήδη στους δρόμους της Ελλάδας, ωστόσο θα είναι πιο φιλική σε ταξίδι και καθημερινότητα.

Advertisement
Advertisement

Η πιο βασική διαφορά της V-Strom 800 σε σχέση με την έκδοση DE είναι στις ζάντες. Η μοτοσικλέτα είναι εξοπλισμένη με χυτές ζάντες 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω με πιο ασφάλτινα ελαστικά. Διαφορετικές (μικρότερες) θα είναι και οι διαδρομές στις αναρτήσεις για να γίνει πιο εύκολα προσβάσιμη στους αναβάτες, ενώ θα είναι και ελαφρύτερη σε σχέση με την DE.

Για να αποκτήσει καλύτερες ταξιδιωτικές ικανότητες η Suzuki έχει τοποθετήσει μεγαλύτερη ζελατίνα προστασίας και η σέλα είναι πιο άνετη και χαμηλή για μεγαλύτερη άνεση. Όσο για τον κινητήρα και τα ηλεκτρονικά, αυτά αναμένεται να παραμείνουν ανέπαφα. Ο δικύλινδρος των 776 κ.εκ. θα αποδίδει 84 ίππους και θα συνοδεύεται από επιλογές οδήγησης και σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης.

Advertisement

Είναι πολύ πιθανό η Suzuki να παρουσιάσει την V-Strom 800 στην EICMA 2023 στο Μιλάνο ως μοντέλο 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στα Ιωάννινα μεταφέρονται τα Suzuki Test Rides
Μια Suzuki GSX-8S γεμάτη αγωνιστικό πάθος
Νέοι χρωματισμοί για το αειθαλές Suzuki V-Strom 650

Advertisement