NEWSMOTO

Μια Suzuki GSX-8S γεμάτη αγωνιστικό πάθος

Ελλάδα 17:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μια Suzuki GSX-8S γεμάτη αγωνιστικό πάθος

NEWSMOTO

Μια Suzuki GSX-8S γεμάτη αγωνιστικό πάθος

NEWSMOTO

Η Suzuki παρουσίασε μια ειδική έκδοση της GSX-8S αφιερωμένη στον θρύλο των αγώνων Κέβιν Σβάντζ.

Advertisement
Advertisement

Με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον πρώτο και μοναδικό τίτλο του Κέβιν Σβάντζ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Grand Prix 500 η Suzuki Ιταλίας αποφάσισε να δημιουργήσει μια ιδιαίτερη GSX-8S.

Η naked μοτοσικλέτα είναι εμπνευσμένη από την αγωνιστική δίχρονη Suzuki RGV500 με την οποία κυριάρχησε ο Τεξανός αναβάτης πίσω στο 1993 τη μεγάλη κατηγορία των Grand Prix. Ο χρωματισμός βασίζεται στον τότε μεγάλο χορηγό της ομάδας Suzuki, που ήταν η μάρκα τσιγάρων Lucky Strike, με λευκό, κόκκινο και χρυσό.

Advertisement
Advertisement

Στα πλευρικά πλαστικά έχει τοποθετηθεί το νούμερο 34 του Κέβιν Σβάντζ, ενώ οι ζάντες είναι βαμμένες σε λευκό χρώμα δίνοντας ακόμα μια πινελιά αυθεντικότητας στη μοτοσικλέτα. Η θέση του συνεπιβάτη έχει αντικατασταθεί με μονόσελο κάλυμμα, ενώ μια από τις πιο ιδιαίτερες λεπτομέρειες είναι το γαλάζιο σήμα δίπλα στο Suzuki που σημάδεψε μια ολόκληρη αγωνιστική εποχή για το ιαπωνικό εργοστάσιο.

Η Suzuki GSX-8S Kevin Schwantz Edition θα παραχθεί σε μόλις πέντε αντίτυπα και θα διατεθεί μέσα από την επίσημη σελίδα της Suzuki. Παράλληλα, η εταιρεία έχει αφιερώσει στον Κέβιν Σβάντζ ένα Suzuki Swift Sport και μια εξωλέμβια μηχανή σκάφους DF200AP. Κάθε ένα από τα οχήματα θα παραδοθεί υπογεγραμμένο από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή GP500 του 1993.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέοι χρωματισμοί για το αειθαλές Suzuki V-Strom 650
Πρώτη εμφάνιση της μικρότερης Suzuki V-Strom (+video)
Αγωνιστικά χρώματα για την Suzuki GSX-8S (+video)

Advertisement