Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Δέκα χρόνια στην κορυφή η SYM

Ελλάδα 5:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δέκα χρόνια στην κορυφή η SYM

NEWSMOTO

Δέκα χρόνια στην κορυφή η SYM

NEWSMOTO

Η SYM φιγουράρει για μια ακόμα χρονιά στην κορυφή των πωλήσεων στην Ελλάδα συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία της.

Advertisement
Advertisement

Η είδηση το ότι η SYM έκλεισε το 2023 στην πρώτη θέση των πωλήσεων δικύκλων στη χώρα μας μάλλον δεν προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση. Το να μην ήταν πρώτη θα ήταν πραγματική είδηση αφού τα τελευταία δέκα χρόνια η ταϊβανέζικη εταιρεία έχει γίνει μόνιμος κάτοικος της πρώτης θέσης, απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη του κοινού των δύο τροχών.

Το 2023 η SYM συνέχισε ακάθεκτη καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στις πωλήσεις με μερίδιο 24% της αγοράς δικύκλων. Το κορυφαίο της μοντέλο ήταν ξανά το ολοκληρωμένο Symphony ST 200 με 3.197 ταξινομήσεις αυξάνοντας το ποσοστό του κατά 32%. Το δυναμικό scooter διατηρήθηκε στην πρώτη θέση των πωλήσεων ανεξαρτήτου κυβικών και κατηγορίας.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από το Symphony ST 200, η SYM είδε ακόμα τρία μοντέλα της να φιγουράρουν στην πρώτη δεκάδα πωλήσεων το 2023 στην ελληνική αγορά. Τα Symphony SR 125, Symphony ST 125 και Jet-X 125 προτιμήθηκαν από τους Έλληνες καταναλωτές για τις μετακινήσεις τους, βάζοντας τέσσερα συνολικά μοντέλα της SYM στην πρώτη δεκάδα.

Το 2024 αναμένεται ακόμα πιο ενδιαφέρον για τη SYM καθώς θα προσθέσει στην γκάμα της ακόμα περισσότερα ενδιαφέροντα μοντέλα. Ήδη στα καταστήματα μπορεί να βρει κάποιος το πολυτάλαντο ADX 125 στα crossover scooter, ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε το νέο Wild 160 TCS. Το Wild σηματοδοτεί τη νέα σχεδιαστική προσέγγιση της SYM και παράλληλα την πιο premium προσέγγιση με εξαιρετικά πλούσιο εξοπλισμό.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέα χρονιά, νέες τιμές για Daytona και Zontes
Περιπέτεια στην πόλη με το SYM ADX 125 (+video)
Ανοίγει τη βεντάλια των μοντέλων της η SYM με το νέο Wild 160 (+video)

Advertisement