Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ανοίγει τη βεντάλια των μοντέλων της η SYM με το νέο Wild 160 (+video)

Ελλάδα 20:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανοίγει τη βεντάλια των μοντέλων της η SYM με το νέο Wild 160 (+video)

NEWSMOTO

Ανοίγει τη βεντάλια των μοντέλων της η SYM με το νέο Wild 160 (+video)

NEWSMOTO

H SYM παρουσίασε ακόμα ένα ολοκαίνουριο μοντέλο φέρνοντας αέρα ανανέωσης στην γκάμα της.

Advertisement
Advertisement

Η SYM έχει επιλέξει μια νέα φιλοσοφία σχεδιασμού στα καινούρια της μοντέλα θέλοντας να διευρύνει την γκάμα της προς όλες τις κατευθύνσεις. Το νέο SYM Wild 160 (το είχαμε γνωρίσει αρχικά ως MMBCU) ανήκει στη νέα γενιά scooter της μάρκας το οποίο διατηρεί τα δυνατά χαρακτηριστικά της SYM που είναι η πρακτικότητα και η αξιοπιστία, φέρνοντας μια πιο σπορ και δυναμική αισθητική στην καθημερινότητα.

Οι άνθρωποι της SYM αναφέρουν ότι το νέο Wild 160 σχεδιαστικά άντλησε έμπνευση από το διάσημο φίδι Black Mamba με μια επιθετική εμπρός μάσκα και LED προβολείς που ξεχωρίζουν ανάμεσα στα scooter που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στους δρόμους της πόλης. Το φινίρισμα είναι προσεγμένο και ο χρωματισμός ενισχύει την προσωπικότητά του.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Wild 160 είναι εξοπλισμένο με έναν υγρόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα ο οποίος αποδίδει 16 ίππους και 15 Nm ροπής. Συνεργάζεται με σύγχρονο σύστημα ψεκασμού της Keihin, ενώ διαθέτει σύστημα Start/Stop, σύστημα Traction Control και σύστημα μηδενικής αντίστασης κατά την εκκίνηση χάρη στην έξυπνη γεννήτρια που παίζει το ρόλο της μίζας. Και σε αυτό το scooter η SYM έχει τοποθετήσει το σύστημα ALEH (μειώνει την ανύψωση της πίσω ανάρτησης στις επιταχύνσεις).

Οι αναρτήσεις αποτελούνται από τηλεσκοπικό πιρούνι 33 χιλ. εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω, τα φρένα διαθέτουν σύγχρονο ABS της Bosch, ενώ οι τροχοί είναι 13 ιντσών εμπρός και πίσω. Όσο για το βάρος, το νέο Wild 160 είναι μόλις 136 κιλά με ρεζερβουάρ καυσίμου 7,1 λίτρα.

Advertisement

Ο εξοπλισμός από την άλλη περιλαμβάνει LCD οθόνη πληροφοριών, επίπεδο πάτωμα, USB θύρα φόρτισης, χώρο αποθήκευσης 28 λίτρων (ένα full face κράνος), μαγνητική κλειδαριά και γάντζο ανάρτησης τσαντών.

Advertisement

Το νέο SYM Wild 160 είναι διαθέσιμο στο δίκτυο της Γκοργκόλης Α.Ε. στην τιμή των 3.495 ευρώ.

Δείτε το νέο Wild 160.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με το νέο scooter της SYM θα είσαι… jet!
Ποιο είναι το νέο premium 125άρι της SYM;
Οι πρωταθλητές ενώνουν τις δυνάμεις τους