Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Virtus 300: Η απάντηση της Daytona στα crossover scooter

Ελλάδα 20:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Virtus 300: Η απάντηση της Daytona στα crossover scooter

NEWSMOTO

Virtus 300: Η απάντηση της Daytona στα crossover scooter

NEWSMOTO

Η Daytona περνάει στην αντεπίθεση στην κατηγορία των scooter περιπέτειας βάζοντας στο παιχνίδι το νέο Virtus 300.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Daytona Virtus 300 ανήκει στην κατηγορία των scooter περιπέτειας και αυτό φαίνεται από την πρώτη στιγμή που το παρατηρήσεις.

Σε κάθε σημείο του scooter επικρατεί ο δυναμισμός, ο οποίος υποδηλώνει τη θέληση του scooter να κινηθεί ακόμα και σε χωμάτινα τερέν, ενώ κλείνει έξυπνα το μάτι και στους νέους αναβάτες με τα όμορφα γραφικά και τους έντονους χρωματισμούς.

Ο κινητήρας του νέου scooter της Daytona είναι μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος 278 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 26 ίππους και 24 Nm ροπής Συνεργάζεται με ένα σύγχρονο σύστημα ψεκασμού το οποίο υπόσχεται καλές επιδόσεις, ομαλή λειτουργία και αυξημένη οικονομία στο καύσιμο.

Advertisement
Advertisement

Το Virtus χάρη στο μεγάλο ρεζερβουάρ των 13,5 λίτρων είναι σε θέση να διανύσει με ένα γέμισμα πάνω από 350 χιλιόμετρα, κάτι που το κάνει ικανό και στο ταξίδι.

Το πλαίσιο του scooter είναι ενισχυμένο από ατσάλι και συνεργάζεται με αναρτήσεις της KYB. Στο εμπρός μέρος έχουμε ανεστραμμένο πιρούνι 38 χιλ. και πίσω έχουμε δύο ρυθμιζόμενα αμορτισέρ αερίου-λαδιού. Τα φρένα είναι της J.Juan με ABS, ενώ οι τροχοί είναι 13 ιντσών εμπρός και πίσω.

Advertisement

Χαρακτηριστικό του δυναμισμού του Virtus είναι το φαρδύ τιμόνι μοτοσικλέτας το οποίο ανεβάζει κατακόρυφα τον καλό έλεγχο από τον αναβάτη σε όλες τις συνθήκες.

Advertisement

Στον τομέα του εξοπλισμού, το Virtus 300 διαθέτει σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, οθόνη LCD 5 ιντσών με σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών, θερμαινόμενα grip, USB θύρα, μεγάλο χώρο αποθήκευσης και ρυθμιζόμενη ζελατίνα.

Το νέο scooter περιπέτειας της Daytona είναι διαθέσιμο σε δύο χρωματισμούς στην τιμή των 4.545 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πότε έρχεται στην Ελλάδα το Daytona Rockstar 125;
Daytona Mista 125: Το 125άρι που πάει off-road
Daytona Virtus: Η περιπέτεια μεταφέρεται στα scooter