Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Daytona Mista 125: Το 125άρι που πάει off-road

Ελλάδα 17:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Daytona Mista 125: Το 125άρι που πάει off-road

NEWSMOTO

Daytona Mista 125: Το 125άρι που πάει off-road

NEWSMOTO

Με το νέο Daytona Mista δεν θα σταματήσει πουθενά, ακόμα και στο χωμάτινο μονοπάτι.

Advertisement
Advertisement

Ανάμεσα στα καινούρια scooter της Daytona μπορεί να συναντήσει κανείς το Mista 125, ένα μικρό μοντέλο πόλης με έντονα στοιχεία περιπέτειας. Το Mista από τον σχεδιασμό του και μόνο καταλαβαίνεις ότι δεν είναι ένα απλό δίκυκλο πόλης. Τα δυναμικά του χαρακτηριστικά και οι ενισχύσεις σε πολλά σημεία αποδεικνύουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα του που δίνουν μια σκληροτράχηλη αισθητική στο scooter.

Το Mista είναι εξοπλισμένο με έναν μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο κινητήρα 124 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 14,6 ίππους και 12,5 Nm ροπής. Η μετάδοση γίνεται μέσω αυτόματου CVT κιβωτίου και ο ψεκασμός είναι της Bosch, ενώ το ψυγείο είναι τοποθετημένο στο πλάι χαμηλά για ακόμα καλύτερη απόδοση και προστασία από τα στοιχεία της φύσης.

Advertisement
Advertisement

Η σημαντικότερη δουλειά έχει γίνει στο πλαίσιο και τις αναρτήσεις. Η Daytona έχει τοποθετήσει ένα τηλεσκοπικό πιρούνι 33 χιλ. εμπρός και δύο ενισχυμένα αμορτισέρ πίσω τα οποία είναι ρυθμιζόμενα αερίου-λαδιού. Οι τροχοί είναι 14 ιντσών εμπρός και 13 ιντσών πίσω με ελαστικά διπλή χρήσης, ενώ τα φρένα αποτελούνται από δίσκο εμπρός και πίσω με ABS.

Ακόμα πιο ενδιαφέροντα είναι τα πράγματα στο επίπεδο του εξοπλισμού ο οποίος είναι κάτι παραπάνω από premium. Στο Mista 125 συναντάμε LED φώτα με σύστημα Cornering Light για πιο ασφαλή οδήγηση τη νύχτα, LCD οθόνη 7 ιντσών με άφθονες πληροφορίες, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί και συναγερμό, ρυθμιζόμενη ζελατίνα, USB θύρα φόρτισης, πρίζα 12V και χώρο αποθήκευσης 23 λίτρων κάτω από τη σέλα.

Advertisement

Το νέο Daytona Mista 125 είναι διαθέσιμο σε πέντε χρωματικές επιλογές στην τιμή των 3.495 ευρώ στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Daytona Virtus: Η περιπέτεια μεταφέρεται στα scooter
Με τα «500άρια» της Daytona θα ευχαριστηθείς χιλιόμετρα (+video)
Daytona REVO 50: Λύση μετακίνησης για όλους