Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Χρυσό κράνος από την AGV

Ελλάδα 21:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χρυσό κράνος από την AGV

NEWSMOTO

Χρυσό κράνος από την AGV

NEWSMOTO

Η AGV κατασκεύασε σε περιορισμένο αριθμό το χρυσό Pista GP RR για να τιμήσει το κορυφαίο αγωνιστικό της μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Το AGV Pista GP RR είναι το κορυφαίο κράνος της ιταλικής μάρκας έχοντας κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας τεχνολογία από τα κορυφαία πρωταθλήματα μοτοσικλέτας στον κόσμο. Είναι ένα κράνος που ο ίδιος ο Βαλεντίνο Ρόσι δοκίμασε πρώτος και έδωσε τις δικές του πληροφορίες πριν βγει στην παραγωγή από την AGV.

Εκτός από τις ειδικές εκδόσεις στα γραφικά που έχει κατά καιρούς δημιουργήσει η AGV στο Pista GP RR, αποφάσισε να κατασκευάσει και ένα Χρυσό κράνος από την AGV τόσο σε σχεδιασμό όσο και σε υλικά. Κάπως έτσι γεννήθηκε το Pista GP RR Oro, ένα χρυσό κράνος το οποίο θα παραχθεί σε μόλις 3.000 κομμάτια και ουσιαστικά θα αποκτήσει συλλεκτικό χαρακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Το νέο AGV Pista GP RR είναι κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου από ανθρακονήματα ακολουθώντας τις καινούριες προδιαγραφές ECE 22.06. Διαθέτει πιστοποίηση της FIM για να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα διεθνή πρωταθλήματα και είναι εξοπλισμένο με το σύστημα Adaptive Fit της AGV που προσαρμόζει το εσωτερικό σε κάθε μέγεθος κεφαλιού.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AGV Helmets (@agvhelmets)

Advertisement

Μερικά από τα στοιχεία που κάνουν το Oro να ξεχωρίζει είναι οι κρίκοι του κουμπώματος D από τιτάνιο, οι μεταλλικοί αεραγωγοί και το σύστημα ενυδάτωσης για τον αναβάτη. Επιπλέον, η ζελατίνα ακολουθεί τις καινούριες προδιαγραφές με πάχος 5 χιλ. Ultravision, ενώ το συνολικό βάρος του κράνους είναι στα 1.450 γραμμάρια. Ο χρωματισμός τέλος είναι φυσικά… χρυσός με ειδική μεταλλική επίστρωση και μαύρο αεροδυναμικό πτερύγιο στο πίσω μέρος.

Advertisement

Το συλλεκτικό AGV Pista GP RR Oro κοστίζει 1.815 ευρώ και θα είναι διαθέσιμο μέχρι εξάντλησης των 3.000 μονάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το εξωτικό νέο κράνος της Alpinestars (+video)
Πως θα σας φαινόταν αν το κράνος σας είχε φώτα και φλας;
Το… δαιμονισμένο κράνος του Fabio Quartararo

Advertisement