Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Χειμερινός εξοπλισμός αναβάτη από τη Motoway

Ελλάδα 7:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χειμερινός εξοπλισμός αναβάτη από τη Motoway

NEWSMOTO

Χειμερινός εξοπλισμός αναβάτη από τη Motoway

NEWSMOTO

Για να μείνουμε στεγνοί και ζεστοί θα χρειαστούμε έναν πλήρη και ποιοτικό εξοπλισμό.

Advertisement
Advertisement

Ο χειμώνας μας έχει χτυπήσει την πόρτα για τα καλά και πλέον όσοι οδηγούν καθημερινά μοτοσικλέτα έχουν νιώσει από πρώτο χέρι την παγωνιά σε κάθε μέρος του σώματός τους. Το κρύο, η βροχή και το χιόνι ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σταθούν εμπόδιο από το να χρησιμοποιήσουμε και να απολαύσουμε τη μοτοσικλέτα μας και τα οφέλη της, αρκεί βέβαια να έχουμε λάβει τα σωστά μέτρα προστασίας.

Αν εξαιρέσουμε το κράνος το οποίο μας συντροφεύει χειμώνα-καλοκαίρι στις διαδρομές μας (με εξαίρεση ίσως μια καλύτερη αντιθαμβωτική ζελατίνα), όλα τα υπόλοιπα θα πρέπει να είναι προσεκτικά επιλεγμένα με στόχο να μας κρατήσουν στην ιδανική κατάσταση για να μπορέσουμε να οδηγήσουμε με ασφάλεια.

Ο εξοπλισμός ξεκινάει φυσικά από το χειμερινό μπουφάν και το κατάλληλο παντελόνι και πλαισιώνεται από ανάλογα γάντια, υποδήματα και αδιάβροχα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε την μπαλακλάβα που θα βάλει το δικό της λιθαράκι στο πάνω μέρος του σώματος. Ένας από τους πιο αξιόπιστους αντιπροσώπους, προμηθευτές ανταλλακτικών και αξεσουάρ μοτοσικλετών, η Motoway Καμπράνης Α.Ε. δημιούργησε δύο πακέτα χειμερινού εξοπλισμού που θα καλύψουν τις ανάγκες όλων των αναβατών αυτήν την περίοδο.

Premium Pack

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο πακέτο περιλαμβάνει ιδιαίτερα ποιοτικές λύσεις εξοπλισμού για εκείνους που αναζητούν το καλύτερο προκειμένου να παραμείνουν ζεστοί και στεγνοί τις δύσκολες μέρες του χειμώνα. Ξεκινάμε με το μπουφάν Furygan Explorer 6409 (373,34 ευρώ), το οποίο είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία του με ποιοτικά υλικά κατασκευής.

Διαθέτει αφαιρούμενη θερμική επένδυση, αδιάβροχη μεμβράνη, 10 τσέπες, αεριζόμενη ζώνη στο πίσω μέρος, πολλαπλές ρυθμίσεις και νεοπρένιο στο λαιμό. Το μπουφάν της Furygan συνδυάζεται από τη Motoway με το κορυφαίο παντελόνι Furygan Gravity 6454 (297,87 ευρώ).

Advertisement

Και εδώ έχουμε κορυφαία ποιότητα υλικών με έμφαση στην προστασία και την εργονομία. Απαραίτητο αξεσουάρ για τον χειμώνα είναι τα γάντια και εδώ το premium πακέτο περιλαμβάνει μια εξαιρετική λύση που είναι τα δερμάτινα Furygan TD21 All Season EVO (74,36 ευρώ).

Advertisement

Τα γάντια διαθέτουν μετακάρπια προστασία, αδιάβροχη μεμβράνη και επένδυση υψηλής τεχνολογίας, ενώ η παλάμη είναι 100% δερμάτινη.

Advertisement

Το ενισχυμένο πακέτο εξοπλισμού της Motoway συμπληρώνεται από τα υποδήματα της ιταλικής Dainese και την μπαλακλάβα της Furygan. Στην περίπτωση των υποδημάτων τα Dainese Metropolis D-WP (215,94 ευρώ) εγγυώνται ασφάλεια και ζεστασιά χάρη στο ειδικά επεξεργασμένο συνθετικό δέρμα που έχει εξελίξει η εταιρεία. Εκτός από την προστασία από τα στοιχεία της φύσης, τα παπούτσια της Dainese είναι και φινετσάτα δίνοντας ξεχωριστό στυλ στην εμφάνισή σας.

Τέλος, η μπαλακλάβα Furygan 7855 SH (24,49 ευρώ) έχει στόχο να περιορίσει το κρύο στο κεφάλι του αναβάτη, έχοντας παράλληλα έναν εργονομικό και ποιοτικό σχεδιασμό. Το μυστικό της επιτυχίας της είναι η τεχνολογία Coldmaster με ύφασμα so-shell 3 στρώσεων.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε φυσικά τα αδιάβροχα που είναι εντελώς απαραίτητα σε κάθε διαδρομή μας. Το σετ Shad X0SR55L (51,89 ευρώ). Το τζάκετ της ισπανικής εταιρείας είναι 100% αδιάβροχο και ελαφρύ προστατεύονταν τον αναβάτη από αέρα και βροχή. Παράλληλα, το φερμουάρ διαθέτει ειδική κάλυψη για γρήγορη και εύκολη εφαρμογή. Το συνολικό ποσό του premium pack ανέρχεται στα 1.037,89 ευρώ.

Affordable Pack

Η Motoway εκτός από premium προϊόντα εξοπλισμού αναβάτη διαθέτει και μια τεράστια γκάμα από προσιτά προϊόντα για να μπορέσουν όλοι να έχουν πρόσβαση σε ένα ασφαλές σετ εξοπλισμού. Έχει δημιουργήσει λοιπόν και ένα πακέτο οικονομικών προτάσεων το οποίο αποτελεί τις πιο value for money επιλογές του σήμερα.

Ξεκινώντας από το μπουφάν η Motoway προτείνει το Furygan Brooks 6483 (255,11 ευρώ), ένα adventure τζάκετ το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες και κυρίως στο κρύο. Διαθέτει προστατευτικά ώμων και αγκώνων D3O, είναι συμβατό με προστατευτικό πλάτης Furygan επιπέδου 2, το υλικό κατασκευής D3O είναι ανθεκτικό και παράλληλα άνετο, ενώ διαθέτει και φερμουάρ σύνδεσης με παντελόνι.

Περνώντας στο παντελόνι συναντάμε το Furygan Softshell 6472 (171,12 ευρώ). Πρόκειται για ένα παντελόνι υψηλής ποιότητας και εργονομίας χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Furygan skin protect lining για αυξημένη αντοχή. Η ζώνη του είναι ρυθμιζόμενη, έχει 4 εξωτερικές τσέπες, ενώ είναι αδιάβροχο με διαπνέουσα μεμβράνη Humax.

Στα γάντια η οικονομική πρόταση της Motoway είναι τα Furygan Jet D3O 4485 (46,92 ευρώ) με δερμάτινη επένδυση στην παλάμη, πολλαπλές ενισχύσεις και τεχνολογία D3O. Είναι επίσης κατάλληλα για οθόνες αφής.

Στα υποδήματα έχουμε τα Furygan Austin 3129 (157,58 ευρώ) με ενισχύσεις στο τακούνι και τη μύτη του παπουτσιού. Τα υλικά είναι ποιοτικά από full ghrain δέρμα και καουτσούκ, ενώ διαθέτουν και μεμβράνη αδιάβροχη και διαπνέουσα. Ένα καλαίσθητο μποτάκι για καθημερινή χρήση που θα σας κρατήσει ζεστούς, στιλάτους και ασφαλής.

Η μπαλακλάβα που προτείνει η Motoway είναι η Balaclava STR (4,71 ευρώ) με βαμβακερό ύφασμα, ενώ τα απαραίτητα αδιάβροχα είναι τα STR Mountain (35,46 ευρώ) δύο τεμαχίων κατασκευασμένα από νάιλον. Προστατεύουν από το κρύο και τη βροχή, ενώ μαζεύονται εύκολα για εξοικονόμηση χώρου. Το συνολικό ποσό στο affordable pack της Motoway ανέρχεται στα 670,90 ευρώ.

Όλα τα προϊόντα εξοπλισμού και ρουχισμού της Motoway θα τα βρείτε στο κεντρικό κατάστημα της Αθήνας, Λ. Αλίμου 76, στο κατάστημα Θεσσαλονίκης, Γιαννιτσών 59, όπως και σε όλο το δίκτυο της Motoway.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σε ποια χώρα της Ευρώπης γίνεται υποχρεωτικό το full face κράνος και τα γάντια
Δώρο οι βαλίτσες στη νέα Benelli TRK 702
Χαρούμενα και ασφαλή Χριστούγεννα σε δύο τροχούς