NEWSMOTO

Δώρο οι βαλίτσες στη νέα Benelli TRK 702

Ελλάδα 16:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δώρο οι βαλίτσες στη νέα Benelli TRK 702

NEWSMOTO

Δώρο οι βαλίτσες στη νέα Benelli TRK 702

NEWSMOTO

Λίγες ημέρες έμειναν για την απίθανη προσφορά της Benelli στο καινούριο adventure TRK 702 και 702X.

Advertisement
Advertisement

Η ολοκαίνουρια adventure μοτοσικλέτα Benelli TRK 702, που σχεδιάστηκε από το Benelli Style Center στο Πέζαρο της Ιταλίας, έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό trend τόσο στην Ελλάδα όσο και σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Η ικανή μοτοσικλέτα περιπέτειας είναι μέσα στις κορυφαίες επιλογές στην κατηγορία, ενώ η Benelli μέχρι το τέλος του χρόνου έχει δημιουργήσει μια απίθανη προσφορά τόσο στην τιμή του μοντέλου όσο και στον εξοπλισμό.

Πιο συγκεκριμένα, με την απόκτηση της TRK 702 ή της TRK 702X, η εταιρεία προσφέρει τρεις βαλίτσες αλουμινίου δωρεάν για να απολαύσετε τα ταξίδια σας απροβλημάτιστα. Όσο για τις τιμές, η TRK 702 έχει οριστεί στις 7.980 ευρώ, ενώ η TRK 702X είναι διαθέσιμη στην τιμή των 8.349 ευρώ. Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν μέχρι το τέλος του 2023.

Advertisement
Advertisement

Η TRK 702 είναι εξοπλισμένη με έναν δικύλινδρο κινητήρα σε σειρά 698 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 76,2 ίππους και 68 Nm ροπής. Το πλαίσιο είναι ατσάλινο σωληνωτό τύπου χωροδικτύωμα και συνεργάζεται με υψηλού επιπέδου αναρτήσεις της KYB. Οι τροχοί είναι χυτοί 17 ιντσών με ελαστικά δρόμου στην περίπτωση του Benelli TRK 702, ενώ στην περίπτωση της 702X οι τροχοί είναι ακτινωτοί 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω με ελαστικά διπλής χρήσης.

Όσο για τον εξοπλισμό, η καινούρια μοτοσικλέτα διαθέτει αρκετά σύγχρονα «καλούδια» όπως ψηφιακή οθόνη TFT με σύστημα συνδεσιμότητας, LED φωτιστικά σώματα, κάμερα καταγραφής πορείας, διπλό σταντ, ρυθμιζόμενη ζελατίνα και ρυθμιζόμενο ABS της Bosch. Τις δύο νέες μοτοσικλέτες της Benelli μπορείτε να τις βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Motoway.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το λιοντάρι της Benelli βρυχάται (+video)
Benelli RCX 185: Το παπί της επόμενης γενιάς
Οι Ιταλοί ψηφίζουν Benelli TRK 702 (+video)

Advertisement