Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Cafe racer εισβολή από την Brixton (+video)

Ελλάδα 15:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Cafe racer εισβολή από την Brixton (+video)

NEWSMOTO

Cafe racer εισβολή από την Brixton (+video)

NEWSMOTO

Η Brixton Motorcycles αναβαθμίζει τα 125άρια της με το νέο Crossfire 125 LC σε ανταγωνιστική τιμή.

Advertisement
Advertisement

Η Brixton είναι από τις εταιρίες που έχουν ρίξει ιδιαίτερο βάρος στον τομέα της εμφάνισης σχεδιάζοντας ελκυστικά δίκυκλα, ιδιαίτερα στις μικρές κατηγορίες. Για να τονίσει την γκάμα της στα 125 κ.εκ. αναβάθμισε σημαντικά το Crossfire 125 LC ανεβάζοντας επίπεδο τόσο στο τεχνικό κομμάτι, όσο και στον εξοπλισμό.

Από όποια πλευρά και αν κοιτάξεις τη μοτοσικλέτα θα την κατατάξεις στην κατηγορία των cafe racer. Το στρογγυλό φωτιστικό σώμα εμπρός τεχνολογίας LED συνοδεύεται από ένα επίπεδο ρεζερβουάρ με έντονες γωνίες και μια επίσης επίπεδη σέλα η οποία είναι κοντή και αφήνει εκτεθειμένο τον πίσω τροχό. Χαρακτηριστικό είναι το φαρδύ τιμόνι με τους καθρέπτες τοποθετημένους στα άκρα και η μαύρη προστατευτική ποδιά που δίνουν μια ρετρό χροιά στη μοτοσικλέτα.

Advertisement
Advertisement

Για πρώτη φορά η Brixton τοποθετεί σε μοντέλο της υγρόψυκτο κινητήρα 124 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 14 ίππους και 11,4 Nm ροπής, χάρη στον ποιοτικό ψεκασμό της Bosch. Οι αναρτήσεις είναι της KYB με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω, ενώ τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο 300 χιλ. εμπρός και έναν δίσκο 218 χιλ. πίσω. Το σύστημα πέδησης συνοδεύεται από ABS, με τους τροχούς να είναι 18 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω με ακτινωτές ζάντες και ελαστικά διπλής χρήσης της Maxxis. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι 149 κιλά.

Η νέα Brixton Crossfire 125 LC θα είναι διαθέσιμη σε δύο χρωματισμούς Charly Brown Matt και Bullet Silver στην τιμή των 3.895 ευρώ. Τα μοντέλα της Brixton μπορείτε να τα βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της KSR Hellas.

Advertisement

Βίντεο παρουσίασης Crossfire 125 LC.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στην Ελλάδα το κορυφαίο μοντέλο της Brixton (+video)
Brixton: Στην Ελλάδα το νέο Crossfire 500 XC (+video)
Η νέα Brixton Glanville 250 X διαθέσιμη στην Ελλάδα