Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

BMW R1250GS Ultimate Edition: Λίγο πριν το τέλος

Ελλάδα 0:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW R1250GS Ultimate Edition: Λίγο πριν το τέλος

NEWSMOTO

BMW R1250GS Ultimate Edition: Λίγο πριν το τέλος

NEWSMOTO

Η BMW Motorrad είναι έτοιμη να παρουσιάσει την τελευταία έκδοση της θρυλικής R1250GS.

Advertisement
Advertisement

Οι σειρήνες της έλευσης της καινούριας BMW R1300GS το δεύτερο εξάμηνο του 2023 ηχούν πλέον όλο και πιο δυνατά με τους Γερμανούς να ετοιμάζουν κάτι πολύ δυνατό με αφορμή τα 100 χρόνια από την ίδρυση της εταιρείας. Αυτό σημαίνει φυσικά, ότι το κορυφαίο και δημοφιλέστατο R1250GS που γνώρισε τεράστια επιτυχία τα τελευταία χρόνια και ουσιαστικά «κουβάλησε» την BMW Motorrad στις πωλήσεις, βρίσκεται μια ανάσα πριν από την αποχώρηση.

Η BMW Motorrad λοιπόν αποφάσισε να αποχαιρετήσει το εικονικό της μοντέλο με μια ειδική έκδοση που ονομάζεται Ultimate Edition. Η μοτοσικλέτα εξωτερικά βασίζεται στο μοντέλο 2023 με χρωματισμό Triple Black με πολλές ξεχωριστές λεπτομέρειες που κάνουν αναφορά στα 40 χρόνια της οικογένειας GS. Η ζελατίνα είναι φιμέ με σκούρα απόχρωση, οι ζάντες είναι μαύρες ακτινωτές και το πακέτο ολοκληρώνεται με το λογότυπο Ultimate Edition να δεσπόζει στα καβαλέτα του τιμονιού, στις προστατευτικές χούφτες και στις ειδικές βαλίτσες.

Advertisement
Advertisement

Ο εξοπλισμός της R1250GS Ultimate Edition είναι πλουσιότατος και περιλαμβάνει έξτρα προβολείς LED, προστατευτικά κάγκελα βαμμένα στο χρώμα μαύρο της μοτοσικλέτας, εξάτμιση της Akrapovic από τιτάνιο με καπάκι από ανθρακόνημα και αναβαθμισμένο πακέτο ηλεκτρονικών αναρτήσεων. Οι αναρτήσεις διαθέτουν λειτουργία Pro Dynamic ESA με ενσωματωμένες εργοστασιακές ρυθμίσεις Touring και Comfort για μέγιστη άνεση και ασφάλεια.

Παράλληλα, το συγκεκριμένο GS είναι εξοπλισμένο και με σύστημα quickshifter στο κιβώτιο ταχυτήτων. Το πιο εντυπωσιακό πάντως στοιχείο της τελευταίας αυτής έκδοσης είναι ότι θα φτάσουν και στη χώρα μας. Από τα 2.100 μοντέλα που θα κατασκευαστούν αναμένεται να έρθουν στην Ελλάδα περίπου 20 με την τιμή ακόμα να μην έχει γίνει γνωστή. Όπως και να έχει μιλάμε για ένα μοντέλο με ιδιαίτερη συλλεκτική αξία για μια μοτοσικλέτα-σταθμό της παγκόσμια μοτοκίνησης.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Face control στα μοντέλα της BMW Motorrad
Τον Ιούλιο το BMW Motorrad Festival 2023 (+video)
BMW Motorrad: Πέντε χρόνια εγγύηση σε μοτοσικλέτες και scooter (+video)

Advertisement