Live Κίνηση
Περισσότερα
BMW Motorrad 2022

BMW C400 X: Ένα 300αρι που πηγαίνει σαν 400αρι

Ελλάδα 0:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW C400 X: Ένα 300αρι που πηγαίνει σαν 400αρι

BMW Motorrad 2022

BMW C400 X: Ένα 300αρι που πηγαίνει σαν 400αρι

BMW Motorrad 2022

Μετά τα μεγάλα της 600/650 (που είναι και τα δύο 650cc), η ΒΜW παρουσίασε το νέο της scooter για την μεσαία κατηγορία που λέγεται 400 αλλά είναι 350cc, C 400 X/GT.

Advertisement
Advertisement

Αν ο πιο σύντομος δρόμος από τη δουλειά στο σπίτι έχει και λίγο χωματόδρομο τότε αυτόν θα πρέπει να πάρετε κατά τα λεγόμενα της Βαυαρικής εταιρίας με το C400X να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σας.

Η εμφάνισή του με το μικρό ρύγχος σαν των GS μπροστά ξεφεύγει από τα ογκώδη στάνταρ της κατηγορίας και βέβαια φωνάζει από μακριά ότι είναι BMW.

H ΒΜW έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην οδική συμπεριφορά, τόσο στην σχεδίαση του πλαισίου όσο και στο νέο και πρωτότυπο σύστημα έδρασης κινητήρα και μετάδοσης στο πλαίσιο, που απομονώνει τους κραδασμούς για βελτίωση της άνεσης αλλά παράλληλα εξασφαλίζει την απαραίτητη ακαμψία για κορυφαία συμπεριφορά.

Advertisement
Advertisement

Ο μονοκύλινδρος κινητήρας εξοπλίζεται με ηλεκτρονικό έλεγχο γκαζιού E-gas και διαθέτει νέα ψηφιακή διαχείριση κινητήρα και βελτιστοποιημένο φυγοκεντρικό συμπλέκτη. Αποδίδει 34 ίππους στις 7.500 σ.α.λ. και ροπή 35 Nm σε ακόμα χαμηλότερες στροφές, 5.750 αντί στις 6.000 σ.α.λ., εξασφαλίζοντας επάρκεια ισχύος σε ένα μεγάλο εύρος λειτουργίας, για άμεσες εκκινήσεις και εύκολες προσπεράσεις.

Advertisement

Τα φρένα διαθέτουν νέες δαγκάνες και μανέτες με πιο γραμμική και αναλογική αίσθηση στο εμπρός και στο πίσω φρένο ενώ φυσικά παραμένει και το προηγμένο στάνταρ ABS.

Κάτω από την σέλα υπάρχει χώρος για ένα full face κράνος, κι όταν είναι σταματημένο, χάρη στο σύστημα Flexcase, προεκτείνεται το κάτω μέρος του αποθηκευτικού χώρου για να χωρέσει και ένα ανοιχτό κράνος ενώ δύο ακόμα ντουλαπάκια μπροστά κλειδώνουν μαζί με το κεντρικό κλείδωμα.

Advertisement

Το μοντέλο είναι άμεσα διαθέσιμο στο δίκτυο επίσημων εμπόρων της BMW με τιμή 6.990 ευρώ και δυνατότητα απόκτησης με το πρόγραμμα ALL IN RIDE της BMW Financial Services, το οποίο εξασφαλίζει πολύ χαμηλή μηνιαία δόση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
BMW C400 X: Ανακάλυψε την πόλη από την αρχή
BMW C400 GT: Στην πόλη και ακόμα παραπέρα
BMW C400 GT: Διευρύνεις τους ορίζοντές σου

Advertisement