Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

BMW καλεί Τόπρακ

Ελλάδα 0:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW καλεί Τόπρακ

NEWSMOTO

BMW καλεί Τόπρακ

NEWSMOTO

Ο Τούρκος αναβάτης Τόπρακ Ραζγκατλίογλου έκανε την μεγάλη έκπληξη και εγκαταλείπει την Yamaha.

Advertisement
Advertisement

Ένας από τους πιο hot αναβάτες κορυφαίου επιπέδου στους αγώνες μοτοσικλέτας σε ασφάλτινες πίστες είναι ο Τόπρακ Ραζγκατλίογλου. Ο Τούρκος αναβάτης κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike 2021, αλλά κυρίως να κερδίσει την αγάπη χιλιάδων φίλων των αγώνων χάρη στο πολύ εντυπωσιακό του οδηγικό στυλ και τα απίθανα έντο του.

Ο Τούρκος αναβάτης αγωνίζεται με την Yamaha τα τελευταία χρόνια και είχε εκφράσει πολλές φορές την συμπάθειά τους προς τους «μπλε». Το ίδιο συμβαίνει και με την Yamaha η οποία μάλιστα για να δείξει ότι υπολογίζει σοβαρά τον Τόπρακ του έδωσε δύο φορές την ευκαιρία να οδηγήσει την μοτοσικλέτα MotoGP συζητώντας έντονα την περίπτωση να μετακομίσει ο Τούρκος στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

Advertisement
Advertisement

Όλα αυτά ωστόσο πάνε περίπατο καθώς η Yamaha πριν από ένα 24ωρο ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Ραζγκατλίογλου. Ο Τούρκος λοιπόν δεν θα αγωνίζεται με την Yamaha το 2024 καθώς αποφάσισε να δεχτεί την κολοσσιαία πρόταση της BMW Motorrad να μετακομίσει στην γερμανική ομάδα.

Advertisement

Ο Τόπρακ λοιπόν το 2024 θα οδηγήσει την BMW M1000RR έχοντας μάλιστα εργοστασιακή υποστήριξη από την BMW Motorrad. Ο Μάρκ Μπόνκερς, Διευθυντής της BMW Motorrad Motorsport επιβεβαίωσε την ολοκληρωτική στήριξη στον Τούρκο αναβάτη. «Ο Τόπρακ είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους αναβάτες στο πρωτάθλημα, κάτι που αποδεικνύει η κατάκτηση του τίτλου το 2021».

Advertisement

«Αλλά είναι κάτι περισσότερο από ένας γρήγορος αναβάτης, είναι επίσης ένας υπέροχος άνθρωπος εκτός πίστας. Είμαστε σίγουροι ότι ο Τόπρακ θα ενσωματωθεί στην οικογένεια της BMW Motοrrad Motorsport πολύ γρήγορα», πρόσθεσε ο ισχυρός άνδρας της BMW Motorrad.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Yamaha και Ρόσι για πάντα μαζί
Yamaha XSR900 εμπνευσμένη από την θρυλική YZR500 (+video)
Πρωταθλητής WSBK βοηθάει στο σεισμό της Τουρκίας (+video)

Advertisement