Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Black… November από την Motoway

Ελλάδα 8:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Black… November από την Motoway

NEWSMOTO

Black… November από την Motoway

NEWSMOTO

Ολόκληρος ο Νοέμβριος είναι αφιερωμένος στην Black Friday για την Motoway με προσφορές στον εξοπλισμό αναβάτη.

Advertisement
Advertisement

Οι περισσότεροι περιμένετε υπομονετικά να έρθει η τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου – η γνωστή σε όλους Black Friday – για να κάνετε δικό σας το αγαπημένο προϊόν ή κάποιο χρήσιμο αξεσουάρ που θα κάνει την καθημερινότητά μας καλύτερη σε χαμηλή τιμή. Στη Motoway, τη γνωστή αντιπροσωπεία των Benelli, Keeway, Ecooter και Super Soco στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι εκείνη την ημέρα.

Στα καταστήματα της Motoway στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη μπορείτε να βρείτε αξεσουάρ αναβάτη σε εκπληκτικές προσφορές που φτάνουν έως και το 50%. Η Motoway εκτός από μοτοσικλέτες, διαθέτει μια πλήρη γκάμα επώνυμων brands στον τομέα του εξοπλισμού που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων κράνη της AGV, ρουχισμό της Dainese και της Furygan.

Advertisement
Advertisement

Όλος ο Νοέμβριος είναι μήνας προσφορών για την Motoway που μετατρέπει την Black Friday σε… Black November. Όταν επισκεφτείτε το κατάστημα της Αθήνας στη Λ. Αλίμου 76 ή το κατάστημα Θεσσαλονίκης, Γιαννιτσών 59, θα απολαύσετε επίσης όλα τα νέα μοντέλα της Benelli και των υπόλοιπων κατασκευαστών που διαθέτει στην Ελλάδα η Motoway.

Ανάμεσά τους φυσικά είναι το δημοφιλές και πολυαναμενόμενο TRK 702X, το ποιοτικό παπί RCX 185, το ολοκληρωμένο roadster Leoncino 500 και το κλασικό Imperiale 400. Επιπλέον, θα θαυμάσετε την πλήρη γκάμα των ηλεκτρικών Ecooter και Super Soco που φέρνουν νέο lifestyle στις αστικές μετακινήσεις.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η νέα γενιά Benelli έρχεται με… φόρα
Νοσταλγία με φόντο τις ακτές του Πέζαρο (+video)
Οι Ιταλοί ψηφίζουν Benelli TRK 702 (+video)

Advertisement