Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Behind the Dream: Δύο ξεχωριστοί άνθρωποι του HRC (+video)

Ελλάδα 18:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Behind the Dream: Δύο ξεχωριστοί άνθρωποι του HRC (+video)

NEWSMOTO

Behind the Dream: Δύο ξεχωριστοί άνθρωποι του HRC (+video)

NEWSMOTO

Η Honda παρουσίασε τα δύο επόμενα επεισόδια της συναρπαστικής σειράς Behind the Dream του αγωνιστικού τμήματος HRC.

Advertisement
Advertisement

Μετά την παρουσίαση από την Dorna της σειράς MotoGP Unlimited πολλές ομάδες άρχισαν να δημιουργούν περιεχόμενο το οποίο αφορούσε κυρίως το βίντεο. Η Repsol Honda και το HRC μάλιστα προχώρησαν ένα βήμα παρακάτω και δημιούργησαν μια νέα σειρά η οποία ονομάζεται Behind the Dream και αφορά τους ανθρώπους της ομάδας και τον τρόπο λειτουργίας με αποκαλυπτικές λεπτομέρειες.

Τα δύο πρώτα επεισόδια είχαν να κάνουν με τους αναβάτες Marc Marquez και Stefan Bradl, ενώ πλέον είναι διαθέσιμα και τα επόμενα δύο βίντεο. Στο 3ο επεισόδιο της σειράς εμφανίζεται ο Motohiko Tono ο οποίος είναι υπεύθυνος για την ανάλυση των βίντεο στους αναβάτες. Ο Tono, με παρατσούκλι Cinque (5), μας μεταφέρει στον τρόπο με τον οποίο δουλεύει και το πως συνεργάζεται με τους αναβάτες για να βελτιώσει το οδηγικό τους στυλ.

Advertisement
Advertisement

Ο «Cinque» ξεκίνησε ως μηχανικός της ομάδας Superbike και εκεί είχε την ιδέα να αναλύσει μέσω βίντεο το οδηγικό στυλ των αναβατών. Όλα ξεκίνησαν από μια μικρή κάμερα, αλλά τώρα το τμήμα ανάλυσης βίντεο του HRC είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας στο MotoGP.

3ο επεισόδιο Behind the Dream

Advertisement

Στο 4o βίντεο εμφανίζεται ο Shibasaki Katsura, υπεύθυνος εξαρτημάτων του HRC. Ο «Shiba», ξεκίνησε την καριέρα του ως αναβάτης αγώνων, αλλά γρήγορα βρήκε το δρόμο του στο τμήμα εξαρτημάτων της Honda.

Ο «Shiba» είναι από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της Repsol Honda καθώς, όπως λέει ο Marc Marquez, είναι ο πρώτος που φτάνει στην πίστα και ο τελευταίος που φεύγει από αυτήν. Πρέπει να έχει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για όλες τις μοτοσικλέτες – περίπου 1.600 κομμάτια – και πρέπει ανά πάσα στιγμή πρέπει να γνωρίζει τι χρειάζεται η ομάδα. Σε περίπτωση πτώσης εκείνος είναι ο άνθρωπος που θα φέρει τα εξαρτήματα στους μηχανικούς.

Advertisement

4ο επεισόδιο Behind the Dream

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με Ινδία και Καζακστάν το αγωνιστικό ημερολόγιο MotoGP 2023
Αποκαλυπτήρια για τη νέα Honda Hornet (+video)
Τρία χαρακτηριστικά που έχουν φέρει τη Honda CB500X στην κορυφή (+video)

Advertisement