Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αθλητική και εξοπλισμένη η νέα Vespa GTV

Ελλάδα 1:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αθλητική και εξοπλισμένη η νέα Vespa GTV

NEWSMOTO

Αθλητική και εξοπλισμένη η νέα Vespa GTV

NEWSMOTO

Η Vespa ανανεώνει την θρυλική GTV με πλούσια τεχνολογία και δυναμισμό.

Advertisement
Advertisement

Ανέκαθεν η Vespa GTV αποτελούσε το ορόσημο της αυθεντικότητας για την ιταλική μάρκα. Η τοποθέτηση του στρογγυλού προβολέα πάνω στο εμπρός φτερό σε συνδυασμό με το γυμνό μεταλλικό τιμόνι την έκαναν να ξεχωρίζει ανάμεσα στις υπόλοιπες Vespa και όπως είναι λογικό κέρδισε εύκολα φανατικούς φίλους.

Πλέον η Vespa προχωράει στην ανανέωση του θρυλικού scooter όσο στην εμφάνιση, αλλά στην τεχνολογία και τις επιδόσεις. Η νέα Vespa GTV είναι εξοπλισμένη με τον μονοκύλινδρο κινητήρα 300 HPE ο οποίος με τη βοήθεια ψεκασμού αποδίδει 23,8 ίππους. Το σύνολο διαθέτει επίσης σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, ενώ είναι το πιο ισχυρό που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε Vespa.

Advertisement
Advertisement

Από την άλλη, ο εξοπλισμός είναι πλέον πολύ σύγχρονος. Η νέα GTV διαθέτει μεγάλη ψηφιακή οθόνη LCD με προαιρετικό σύστημα συνδεσιμότητας Vespa MIA, LED φώτα, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, USB θύρα φόρτισης και φυσικά ABS στα φρένα.

Όσο για την εμφάνιση, η Vespa παραμένει άκρως ελκυστική έχοντας αποκτήσει μια πιο σπορ χροιά. Οι βαμμένες μαύρες ζάντες σε συνδυασμό με τις διχρωμίες και τις πορτοκαλί πινελιές της έχουν δώσει έναν επιθετικό τόνο που σίγουρα την κάνουν να ξεχωρίζει.

Advertisement

Η νέα Vespa GTV είναι ήδη διαθέσιμη σε δύο χρωματισμούς στο δίκτυο συνεργατών της Piaggio στην τιμή των 6.999 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
O Μίκι Μάους απέκτησε τη δική του Vespa
Αυτή είναι η συλλεκτική Vespa 946 αφιερωμένη στο κινεζικό ημερολόγιο (+video)
Δοκιμή: Vespa GTS 300 Super Sport