Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Aprilia V4 Speed White: Το χρώμα της ταχύτητας

Ελλάδα 15:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Aprilia V4 Speed White: Το χρώμα της ταχύτητας

NEWSMOTO

Aprilia V4 Speed White: Το χρώμα της ταχύτητας

NEWSMOTO

Η Aprilia παρουσίασε μια καινούρια έκδοση Speed White των κορυφαίων RSV4 Factory και Tuono V4 Factory.

Advertisement
Advertisement

Με την ευκαιρία της διεξαγωγής του Grand Prix της Αμερικής για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, η Aprilia παρουσίασε μια νέα έκδοση σε δύο από τις καλύτερες σπορ μοτοσικλέτες στην γκάμα της. Πρόκειται για την superbike RSV4 Factory και την hypernaked, Tuono V4 Factory οι οποίες θα είναι διαθέσιμες μέχρι το τέλος του 2023 στον χρωματισμό White Speed.

Ο λόγος που η Aprilia επέλεξε το Τέξας να παρουσιάσει αυτήν τη νέα έκδοση είναι διότι η αμερικανική αγορά είναι από τις πιο σημαντικές για το ιταλικό εργοστάσιο. Στην πίστα COTA του Όστιν λοιπόν οι εργοστασιακοί αναβάτες της Aprilia στο MotoGP, Αλέιξ Εσπαργκαρό και Μάβερικ Βινιάλες αποκάλυψαν τις νέες μοτοσικλέτες οι οποίες θα είναι διαθέσιμες σε περιορισμένο αριθμό.

Advertisement
Advertisement

Στο σχεδιαστικό κομμάτι στις δύο σπορ μοτοσικλέτες κυριαρχεί το λευκό το οποίο αναδεικνύει τα αεροδυναμικά βοηθήματα τόσο της RSV4 Factory όσο και της Tuono V4 Factory. Τα λογότυπα όπως και τα γραφικά στα φέρινγκ είναι εμπνευσμένα από την αγωνιστική RS-GP συμπληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο την εκλεπτυσμένη αυτή έκδοση.

Μαζί με την Speed White έκδοση, οι δύο V4 μοτοσικλέτες της Aprilia είναι επίσης διαθέσιμες στους χρωματισμούς Time Attack και Ultra Dark επίσης σε περιορισμένο αριθμό. Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής είναι 20.690 ευρώ για την Aprilia Tuono V4 Factory Speed White και 25.390 ευρώ για την Aprilia RSV4 Factory Speed White, ενώ στην τιμή περιλαμβάνονται 4 χρόνια εγγύηση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το διαμάντι της Aprilia Racing
Ετοιμάζει μικρότερο RS η Aprilia;
Δοκιμή: Aprilia RS660 Stars & Stripes

Advertisement