Live Κίνηση
Περισσότερα
EICMA 2023

Αποστολή newsmoto: Το νέο SYM ADX 300 στην EICMA

Ελλάδα 5:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποστολή newsmoto: Το νέο SYM ADX 300 στην EICMA

EICMA 2023

Αποστολή newsmoto: Το νέο SYM ADX 300 στην EICMA

EICMA 2023

Η SYM παρουσίασε στο Μιλάνο το νέο της ADX 300 μπαίνοντας με… φόρα στην κατηγορία των μεσαίο crossover.

Advertisement
Advertisement

Στα stand της SYM κυριάρχησαν δύο ολοκαίνουρια μοντέλα τα οποία ανήκουν στην κατηγορία των crossover scooter. Πρόκειται για τα ADX 300 και ADX 400GT τα οποία έρχονται να προστεθούν στο φρέσκο ADX 125 το οποίο βρίσκεται ήδη στα καταστήματα της Γκοργκόλης Α.Ε.

Το ADX 300 είναι ουσιαστικά το μεγάλο αδερφάκι του ADX 125 με τον ίδιο αγριεμένο χαρακτήρα και έντονα στοιχεία off-road. Τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, αλλά υπολογίζουμε ο κινητήρας να έχει απόδοση κοντά στους 26 ίππους, ενώ το scooter θα συνοδεύεται από σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης και ABS.

Advertisement
Advertisement

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το ADX 400 GT το οποίο ακολουθεί μια διαφορετική προσέγγιση στη μετάδοση η οποία γίνεται με αλυσίδα. Αυτό επιτρέπει στον κινητήρα να τοποθετηθεί πιο μπροστά με αποτέλεσμα η κατανομή βάρους να είναι σαφώς καλύτερη και πιο ισορροπημένη.

Το ψαλίδι στο πίσω μέρος είναι αλουμινένιο και έχει προτιμηθεί η λύση του ενός μονού αμορτισέρ σε σχέση με τα δύο αμορτισέρ του ADV 300. Ο εξοπλισμός είναι επίσης πολύ πλούσιος με σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, ABS ρυθμιζόμενο, μεγάλους τροχούς και εμπρός ανάρτηση με αυξημένη διαδρομή.

Advertisement

Τα δύο νέα scooter της SYM πλαισιώθηκαν στην EICMA από όλη την γκάμα της εταιρείας και φυσικά του νέου MMBCU που σύντομα θα δούμε στην Ελλάδα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αποστολή newsmoto: Η έκπληξη της EICMA ήρθε από την Zontes
Αποστολή newsmoto: Tenere 700 και XSR900 GP είχαν την τιμητική τους στη Yamaha
Αποστολή newsmoto: Η Triumph έφερε στο Μιλάνο το νέο Tiger 900