Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Με το νέο scooter της SYM θα είσαι… jet!

Ελλάδα 14:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με το νέο scooter της SYM θα είσαι… jet!

NEWSMOTO

Με το νέο scooter της SYM θα είσαι… jet!

NEWSMOTO

Η SYM αναβάθμισε το Jet 14 στον τομέα της ασφάλειας και την απόδοσης κάνοντάς το ακόμα πιο δελεαστικό.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα scooter της SYM που έχει κερδίσει την εύνοια του αγοραστικού κοινού στη χώρα μας είναι το Jet 14. Το μικρό scooter πόλης είχε να προτάξει τα στοιχεία της πρακτικότητας και της ευελιξίας που το έκαναν ιδανικό δίκυκλο στις αστικές μετακινήσεις και πλέον γίνεται ακόμα πιο αποδοτικό και ασφαλές με την υγρόψυκτη έκδοση στον κινητήρα και το ABS στα φρένα.

Σχεδιαστικά, το Jet 14 παραμένει ένα μοντέρνο scooter με την μάσκα εμπρός να έχει επανασχεδιαστεί. Οι LED προβολείς είναι πιο αιχμηροί δημιουργώντας ένα μπούμερανγκ στο κάτω μέρος. Η σπορ φιλοσοφία του τονίζεται επίσης από τις γωνίες σε πολλά σημεία του φέρινγκ, χωρίς να έχει αλλοιωθεί ο πρακτικός χαρακτήρας με το επίπεδο πάτωμα και την άνετη σέλα.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας είναι καινούριο, μονοκύλινδρος υγρόψυκτος 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 12,6 ίππους και 11,5 Nm ροπής. Είναι πολύ οικονομικός (η SYM αναφέρει κατανάλωση 2,6 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα) και δυναμικός στην απόδοση χάρη στον ψεκασμός της Continental. Αναβάθμιση έχουμε και στην ασφάλεια καθώς η SYM έχει τοποθετήσει σύστημα ABS στα φρένα, ενώ τα αμορτισέρ στο πίσω μέρος είναι ρυθμιζόμενα.

Το νέο Jet 14 L/C ABS μπορεί να οδηγηθεί χωρίς δίπλωμα μοτοσικλέτας με τις αντίστοιχες προϋποθέσεις του νόμου ισοδυναμίας αδειών οδήγησης, ενώ η τιμή του είναι στα 2.875 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
SYM Siberia: «Παλικάρι» στη Σιβηρία η NH-T 300
Ποιο είναι το νέο premium 125άρι της SYM;
SYM ADX 125: Αστικός Ιντιάνα Τζόουνς

Advertisement