Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ποιο είναι το νέο premium 125άρι της SYM;

Ελλάδα 14:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιο είναι το νέο premium 125άρι της SYM;

NEWSMOTO

Ποιο είναι το νέο premium 125άρι της SYM;

NEWSMOTO

Η SYM μπήκε φέτος δυναμικά και στην κατηγορία των premium GT scooter στην κατηγορία των 125 κ.εκ.

Advertisement
Advertisement

Οι κορυφαίοι κατασκευαστές μοτοσικλετών και scooter από πέρυσι έχουν ξεκινήσει να βάζουν στο παιχνίδι των 125 κ.εκ. και premium επιλογές. Ο βασικός λόγος είναι να προσελκύσουν τους οδηγούς αυτοκινήτων που θέλουν ένα πολυτελές scooter για τις μετακινήσεις τους χωρίς να χάσουν τις ανέσεις που έχουν συνηθίσει.

Η SYM λοιπόν αποφάσισε να κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση παρουσιάζοντας το νέο Joymax Z+ 125. Πρόκειται για ένα GT scooter με πολύ προσεγμένο σχεδιασμό ο οποίος δίνει άμεσα το στίγμα για το που απευθύνεται. Οι επιφάνειες carbon υφής σε συνδυασμό με τους LED προβολείς και τις πληθωρικές διαστάσεις δημιουργούν ένα όμορφο και ξεχωριστό αποτέλεσμα.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας του νέου Joymax Z+ είναι υγρόψυκτος, μονοκύλινδρος 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 14,3 ίππους και 11,8 Nm ροπής. Ο ψεκασμός είναι ποιοτικός της Keihin, ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω CVT αυτόματου κιβωτίου. Για την στιβαρή οδηγική συμπεριφορά φροντίζουν οι αναρτήσεις με ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός 37 χιλ. και δύο αμορτισέρ πίσω με ρύθμιση προφόρτισης.

Τα φρένα διαθέτουν σύστημα CBS συνδυασμένης πέδησης και οι τροχοί είναι 14 ιντσών εμπρός και 13 ιντσών πίσω, ενώ το βάρος είναι στα 171 κιλά με ρεζερβουάρ 12 λίτρων. Όσο για τον εξοπλισμό, εκτός από τα φώτα LED, η ζελατίνα είναι ρυθμιζόμενη, υπάρχει USB θύρα φόρτισης, χώρος αποθήκευσης για δύο κράνη κάτω από τη σέλα και μαγνητική κλειδαριά.

Advertisement

Το νέο SYM Joymax Z+ 125 είναι διαθέσιμο στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε. στην τιμή των 4.095 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
SYM Siberia: Δύσκολο το πέρασμα στη Ρωσία
SYM ADX 125: Αστικός Ιντιάνα Τζόουνς
Ψήνεστε για SYM TL 508; (+video)