Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ανανέωση για τις εμβληματικές Vespa Sprint S και Primavera

Ελλάδα 13:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανέωση για τις εμβληματικές Vespa Sprint S και Primavera

NEWSMOTO

Ανανέωση για τις εμβληματικές Vespa Sprint S και Primavera

NEWSMOTO

Η Vespa ανανεώνει τις Primavera και Sprint S το 2024 προσθέτοντας και δύο ηλεκτρικές εκδόσεις.

Advertisement
Advertisement

Έχοντας ακολουθήσει ένα ξεκάθαρο παράλληλο δρόμο με τη μόδα και το lifestyle, η Vespa συνεχίζει να αναβαθμίσει τα scooter της κάνοντάς τις όλο και πιο ελκυστικές στο νεανικό κοινό. Το 2024 η ιταλική μάρκα αποφάσισε να ασχοληθεί με τις Primavera και Sprint S αναβαθμίζοντάς τις σε όλους τους τομείς.

Τα δύο σημαντικά scooter διατηρούν μεν τη βασική τους σχεδιαστική δομή, αλλά γίνονται ακόμα πιο εκλεπτυσμένα και ελκυστικά έχοντας περισσότερες λεπτομέρειες και φρέσκους χρωματικούς συνδυασμούς. Εκτός από τη σχεδιαστική ανανέωση, οι νέες Vespa Primavera και Vespa Sprint S έχουν μικρές αναβαθμίσεις στον εξοπλισμό για να διασφαλιστεί ότι θα παραμείνουν στην κορυφή.

Advertisement
Advertisement

Η Tech έκδοση της Vespa Primavera υιοθετεί το σύστημα χωρίς κλειδί, ενώ ο πίνακας οργάνων είναι επίσης καινούριος και συνδυάζει κομψά αναλογικές και ψηφιακές λειτουργίες, που εμφανίζονται σε οθόνη LCD 3 ιντσών. Τα ψηφιακά όργανα επιτρέπουν επίσης τη διαχείριση της πλατφόρμας πολυμέσων Vespa MIA, η οποία συνδέει τη Vespa με ένα smartphone.

Στις εκδόσεις 125 και 150, η Vespa Primavera Tech διαθέτει μια οθόνη 5 ιντσών TFT που εκτός από λειτουργίες που σχετίζονται με ταξίδια και όχημα, η εφαρμογή Vespa MIA επιτρέπει στην οθόνη να εμφανίσει εφαρμογές όπως πλοήγηση, τηλεφωνικές κλήσεις και μηνύματα.

Advertisement

Εκτός από τις κλασικές εκδόσεις με θερμικούς κινητήρες, η Vespa έχει προσθέσει στην γκάμα των Primavera και Sprint τις εκδόσεις Elettrica. Οι ηλεκτρικές εκδόσεις των scooter έρχονται με νέο σύστημα μπαταρίας και φόρτισης για μεγαλύτερη πρακτικότητα και ευελιξία στην καθημερινή χρήση. Οι διαθέσιμοι κινητήρες βενζίνης είναι 50 κ.εκ., 125 κ.εκ., και 150 κ.εκ. που ακολουθούν τις νέες προδιαγραφές ρύπων Euro5+.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποια είναι η μάρκα του ενός δισεκατομμυρίου
Αθλητική και εξοπλισμένη η νέα Vespa GTV
O Μίκι Μάους απέκτησε τη δική του Vespa