Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ανανεωμένο Honda Vision 110 (+τιμή)

Ελλάδα 15:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανεωμένο Honda Vision 110 (+τιμή)

NEWSMOTO

Ανανεωμένο Honda Vision 110 (+τιμή)

NEWSMOTO

Ένα scooter της Honda σχεδιασμένο για καθημερινή χρήση, με υψηλή ποιότητα κατασκευής και εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή (value for money).

Advertisement
Advertisement

Το Honda Vision 110 του 2021 διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά

Για το 2021 το Vision 110 ανανεώνεται αισθητικά και αποκτά νέο πίνακα οργάνων και Smart Key. Το νέο πλαίσιο τεχνολογίας eSAF (enhanced Smart Architecture Frame) μειώνει το βάρος κατά 2 κιλά και συνδυάζεται με έναν επανασχεδιασμένο, πιο οικονομικό κινητήρα eSP  (enhanced Smart Power), που διατηρεί την πρακτική λειτουργία Idling Stop.

Το Vision 110, το οποίο λανσαρίστηκε στην Ευρώπη το 2012, είναι ένα scooter που δελεάζει με την αξιοπιστία, το διασκεδαστικό χαρακτήρα και την ελκυστική τιμή του. Καθώς προορίζεται για καθημερινή χρήση από μία ευρεία κατηγορία πελατών, χαρακτηριστικά όπως η αντοχή, η αξιοπιστία, η ασφάλεια και η χρηστικότητα θεωρούνται κύριες προτεραιότητες.

Advertisement
Advertisement

Χάρη στον απλό, αξιόπιστο και αποδοτικό αερόψυκτο κινητήρα eSP (enhanced Smart Power), το ανθεκτικό πλαίσιο, την ασφάλεια του συστήματος φρένων με συνδυασμένη λειτουργία (CBS) της Honda και τον πλούσιο αποθηκευτικό χώρο, το Vision 110 έχει αποδειχτεί μία έξυπνη και ασφαλής επιλογή στην πολυπληθή κατηγορία των πιο προσιτών scooter.

Το ανανεωμένο μοντέλο συνεχίζει μία περήφανη κληρονομιά. Το πρώτο scooter της Honda, το Juno K του 1954, χρησιμοποιούσε νέες τεχνολογίες και υλικά, ενώ τέσσερα χρόνια αργότερα τη σκυτάλη ανέλαβε το επαναστατικό, τετράχρονο Super Cub. Με την παγκόσμια παραγωγή του να υπερβαίνει τα 100 εκατομμύρια σε αριθμό μονάδων, το Super Cub είναι το μηχανοκίνητο όχημα με τις περισσότερες πωλήσεις  στην ιστορία – και παραμένει δημοφιλές μέχρι σήμερα. Τώρα, με τις προσδοκίες των πελατών να αυξάνονται συνεχώς, ήρθε η ώρα για ένα ολοκαίνουργιο Vision 110. Διατηρώντας τη βασική σχεδιαστική φόρμουλα του προηγούμενου μοντέλου, γίνεται πιο έξυπνο, ελαφρύτερο και ακόμα πιο πρακτικό.

Advertisement

Το σύγχρονο, ανανεωμένο στυλ του Vision συνδυάζεται με ένα νέο, ελαφρύτερο πλαίσιο eSAF (enhanced Smart Architecture Frame) και έναν επανασχεδιασμένο, πιο οικονομικό, αερόψυκτο κινητήρα eSP (enhanced Smart Power). Επιπλέον στα νέα χαρακτηριστικά προσθέστε το Smart Key, που ελέγχει τον κεντρικό διακόπτη και την κλειδαριά της σέλας και ένας νέος πίνακας οργάνων. Το 2021 Vision 110 διατίθεται με τις εξής τέσσερις χρωματικές επιλογές: Pearl Jasmine White, Poseidon Black Metallic, Mat Galaxy, Black Metallic και Candy Noble Red.

Advertisement

Το 21YM Vision 110 διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά και η λιανική τιμή πώλησης έχει οριστεί στα 2.290 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda Vision 110 MY2021: Το όγδοο μέλος
Honda moto: Νέος τιμοκατάλογος και αναβαθμισμένη γκάμα 2021
Αφιέρωμα Nέα Mοντέλα Mοτοσυκλετών 2021: Η ενδεκάδα που κερδίζει!