Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ανακοινώθηκε η τιμή της Aprilia RS 457 στην Ελλάδα (+video)

Ελλάδα 10:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανακοινώθηκε η τιμή της Aprilia RS 457 στην Ελλάδα (+video)

NEWSMOTO

Ανακοινώθηκε η τιμή της Aprilia RS 457 στην Ελλάδα (+video)

NEWSMOTO

Άνοιξαν οι προκρατήσεις της καινούριας σπορ μοτοσικλέτας της Aprilia που θα κάνει τους νέτους να χάσουν τον ύπνο τους.

Advertisement
Advertisement

Μια από τις μοτοσικλέτες που ξεχώρισαν στην γκάμα της Aprilia για το 2024 είναι η RS 457. Η μεσαία supersport της ιταλικής μάρκας ήρθε να εμπλουτίσει την γκάμα της οικογένειας RS μπαίνοντας σφήνα ανάμεσα στα RS 660 και RS 125 έχοντας ως βασικό στόχο να γοητεύσει τους αναβάτες που θέλουν να μπουν στον μαγικό κόσμο της σπορ οδήγησης σε πίστα και δρόμο.

Πλέον, η νέα μοτοσικλέτα της Aprilia είναι διαθέσιμη για προ κράτηση στην Ελλάδα με την τιμή της να έχει οριστεί στις 7.199 ευρώ. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επισκεφτεί την ειδική σελίδα της Aprilia και να ακολουθήσει τη διαδικασία προκειμένου να κάνει δική του τη νέα μοτοσικλέτα.

Advertisement
Advertisement

Η Aprilia RS 457 είναι το αποτέλεσμα ενός εντελώς νέου project και έχει στοχεύσει στην ιδανική αναλογία ισχύος – βάρους για την καλύτερη οδηγική εμπειρία. Ο κινητήρας είναι δικύλινδρος σε σειρά με απόδοση 47 ίππους τη μέγιστη δυνατή για να οδηγηθεί με δίπλωμα A2. Το σύνολο συνοδεύεται από σύστημα Ride-By-Wire στο γκάζι, τρεις χαρτογραφήσεις και ρυθμιζόμενο traction control.

Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι μόλις 175 κιλά γεμάτη, το πλαίσιο είναι αλουμινένιο περιμετρικό και οι αναρτήσεις ποιοτικές και ρυθμισμένες ιδανικά για να χαρίζει άψογη αίσθηση στον αναβάτη. Εκτός από τον βασικό πλούσιο εξοπλισμό, η μοτοσικλέτα μπορεί να δεχτεί σύστημα quickshifter για γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων στον προαιρετικό εξοπλισμό. Η καινούρια Aprilia RS 457 αναμένεται την Άνοιξη στην Ελλάδα.

Advertisement

Βίντεο της Aprilia RS 457.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αποστολή newsmoto: Aprilia και Moto Guzzi μάγεψαν με τα νέα τους μοντέλα
Βόμβα ή πυροτέχνημα η Trackhouse Aprilia στο MotoGP
Scooter με MotoGP γονίδια