Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αυτό είναι το Yamaha XMAX 300 του 2023 (+video)

Ελλάδα 23:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το Yamaha XMAX 300 του 2023 (+video)

NEWSMOTO

Αυτό είναι το Yamaha XMAX 300 του 2023 (+video)

NEWSMOTO

Η Yamaha παρουσίασε το νέο XMAX 300 Tech MAX του 2023 με ανανεωμένο στυλ και προηγμένο σύστημα συνδεσιμότητας.

Advertisement
Advertisement

Η σειρά XMAX στα scooter της Yamaha είχε ανέκαθεν μια σημαντική θέση ανάμεσα στην γκάμα της εταιρείας. Ιδιαίτερο το XMAX 300 Tech MAX έγινε το καθημερινό όχημα πολλών αναβατών οι οποίοι απόλαυσαν την πρακτικότητα, τις επιδόσεις και κυρίως την κορυφαία οδηγική συμπεριφορά του scooter. Για το 2023, το νέο XMAX 300 Tech MAX έχει ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση η οποία επικεντρώνεται στην πολυτέλεια και τον χαρακτήρα.

Οι σχεδιαστές της Yamaha δημιούργησαν ένα εντελώς νέο σχήμα στους προβολείς, δίνοντας ένα πιο φουτουριστικό, σπορ στυλ, το οποίο συνοδεύεται από εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα. Οι προβολείς εμπρός δημιουργούν ένα σχήμα X, το ίδιο και στο πίσω μέρος, ενώ τα φλας είναι ενσωματωμένα ψηλά στη μάσκα. Η μπροστινή όψη του φέρινγκ και τα καλύμματα του πιρουνιού, δίνουν την εντύπωση ενός ανεστραμμένου τριγώνου που ενισχύει την αίσθηση ευελιξίας.

Advertisement
Advertisement

Το νέο XMAX 300 Tech MAX είναι εξοπλισμένο με μια σύγχρονη έγχρωμη οθόνη TFT 4,2 ιντσών, η οποία συνδέεται με smartphone και μπορεί να λειτουργήσει ως ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης το οποίο αναπτύχτηκε σε συνεργασία με την Garmin. Μέσω της οθόνης, ο αναβάτης είναι σε θέση να λαμβάνει μηνύματα, email και ειδοποιήσεις, εμφανίζοντας τις σχετικές πληροφορίες στην οθόνη, αρκεί να έχει γίνει λήψη της δωρεάν εφαρμογής MyRide της Yamaha και τη ζεύξη της συσκευής με το όχημα. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μια σειρά λειτουργιών. Ακόμα μια οθόνη LCD 3,2 ιντσών, πάνω από την TFT οθόνη, προσφέρει όλες τις χρηστικές πληροφορίες για τον αναβάτη.

Νέο σχεδιασμό έχουμε στη σέλα η οποία παρέχει καλύτερη πρόσβαση στο έδαφος και αυξημένη άνεση, ενώ τα μαρσπιέ είναι αλουμινίου, επίσης επανασχεδιασμένα. Στο τεχνικό κομμάτι, το νέο XMAX 300 Tech MAX χρησιμοποιεί τον αποδοτικό BlueCore κινητήρα 300 κ.εκ. ο οποίος συνεργάζεται με σύγχρονο σύστημα ψεκασμού και μετάδοσης CVT.

Advertisement

Το scooter έχει σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, οι αναρτήσεις είναι ποιοτικές με δομή μοτοσικλέτας, ενώ οι τροχοί είναι 15 ιντσών εμπρός και 14 ιντσών πίσω. Παράλληλα, στον εξοπλισμό συναντάμε ρυθμιζόμενο τιμόνι, ρυθμιζόμενη ζελατίνα, Keyless εκκίνηση, και χώρο αποθήκευσης για δύο full face κράνη. Το νέο scooter της Yamaha αναμένεται να είναι διαθέσιμο τον Μάρτιο του 2023.

Advertisement

Βίντεο παρουσίασης του Yamaha XMAX.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με traction control το Yamaha MT-125 του 2023
Yamaha: Υποστήριξη στο Ironman 70.3 από γη και θάλασσα
Δοκιμή: Yamaha XSR125

Advertisement