Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αυτό είναι το πιο σπάνιο Modern Classic της Triumph

Ελλάδα 18:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το πιο σπάνιο Modern Classic της Triumph

NEWSMOTO

Αυτό είναι το πιο σπάνιο Modern Classic της Triumph

NEWSMOTO

Η Triumph δημιούργησε μέσα από το πρόγραμμα Factory Custom την πιο ελκυστική Bobber που έχουμε δει ποτέ.

Advertisement
Advertisement

Το 2017 η Triumph αποφάσισε να επαναφέρει μετά από πάρα πολλά χρόνια στην γκάμα των Modern Classic της, την Bobber. Αμέσως η μοτοσικλέτα εντυπωσίασε τους φανατικούς των Βρετανών καθώς αποτελούσε ίσως το πιο αυθεντικό μοντέλο που είχε βγει από το εργοστάσιο του Hinckley.

Το 2021 η Triumph δημιούργησε ένα ειδικό τμήμα Factory Custom το οποίο είχε να κάνει με ειδικές εκδόσεις μοντέλων της μάρκας που θα σχεδίαζαν οι ίδιοι οι μηχανικοί της Triumph. Ένα από αυτά τα μοντέλα ήταν η Bobber TFC η οποία εξέπληξε τους πάντες με την υψηλού επιπέδου ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν και τις χειροποίητες πινελιές που πρόσθεσαν οι Βρετανοί.

Advertisement
Advertisement

Η Bobber TFC είναι η πιο σπάνια και εκλεπτυσμένη Modern Classic που παρουσίασε ποτέ η εταιρεία. Κατασκευάστηκε σε μόλις 750 μονάδες έχοντας ειδική αρίθμηση, χειροποίητα σήματα, χειροποίητη βαφή και μοναδικό φινίρισμα σε χρυσό και μαύρο. Κάθε μία από τις 750 Bobber TFC συνοδεύεται από έγγραφα πιστοποίησης, ένα γράμμα από τον πρόεδρο της Triumph Nick Bloor, πορτοφόλι TFC, χειροποίητη κουκούλα και δερμάτινες βαλίτσες.

Στο τεχνικό κομμάτι, η Bobber TFC ήταν εξοπλισμένη με τον δικύλινδρο κινητήρα 1.200 κ.εκ. με αυξημένη ισχύ στους 87 ίππους και ροπή επίσης αυξημένη στα 110 Nm. Είναι κατά 5 κιλά ελαφρύτερη σε σχέση με την απλή Bobber, διαθέτει αναρτήσεις της Ohlins και φρένα της Brembo, εξάτμιση της Arrow και LED φωτιστικά σώματα, ενώ διαθέτει και τρεις επιλογές οδήγησης χάρη στο ηλεκτρονικό γκάζι Ride-by-Wire.

Advertisement

Η Triumph ακόμα δεν έχει ανακοινώσει τη διαθεσιμότητα της μοτοσικλέτας, αλλά μόλις γίνει είναι βέβαιο ότι θα εξαντληθεί την ίδια στιγμή.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Triumph ξεκινά δοκιμές με βιοκαύσιμα (+video)
Τι θα λέγατε για ένα Triumph Rocket 3 με 342 ίππους; (+video)
Βόλτα στο θρυλικό Targa Florio με Triumph