Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αυτή είναι η εκρηκτική Husqvarna Svartpilen 801 (+video)

Ελλάδα 10:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή είναι η εκρηκτική Husqvarna Svartpilen 801 (+video)

NEWSMOTO

Αυτή είναι η εκρηκτική Husqvarna Svartpilen 801 (+video)

NEWSMOTO

Η Husqvarna αποκάλυψε το πλάνο της για παραγωγή της μεγαλύτερη Svartpilen 801.

Advertisement
Advertisement

Έπειτα από τρία teaser βίντεο και πολλές φωτογραφίες με λεπτομέρειες, η Husqvarna παρουσίασε το επόμενο σπουδαίας σημασίας μοντέλο της. Η πρώτη αποκάλυψη έγινε χωρίς πολλές λεπτομέρειες να δοθούν στη δημοσιότητα, ωστόσο μάθαμε αρκετά για να πειστούμε ότι πρόκειται για μια εκρηκτική naked scrambler μοτοσικλέτα υψηλών επιδόσεων.

Η επίσημη και ολοκληρωμένη παρουσίαση της μοτοσικλέτας θα γίνει στις 19 Μαρτίου. Για την ώρα ωστόσο γνωρίζουμε ότι η νέα Svartpilen 801 θα είναι μια naked που θα ακολουθεί σχεδιαστικά την οικογένεια των Svartpilen και Vitpilen με scrambler αισθητική και πολύ πιο εκρηκτικό χαρακτήρα.

Ο κινητήρας θα είναι δικύλινδρος σε σειρά με απόδοση 105 ίππους προερχόμενος από το 790 Duke συνοδευόμενος από σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης και σύστημα Easy Shift (quickshifter) στο κιβώτιο ταχυτήτων.

Advertisement
Advertisement

Το πλαίσιο θα είναι ατσάλινο χωροδικτύωμα και οι αναρτήσεις της WP Apex με στήσιμο για οδήγηση στην άσφαλτο, αλλά και σε άλλα τερέν. Δεν είναι τυχαίο πως η Husqvarna στο προωθητικό της βίντεο έβαλε τη μοτοσικλέτα προ παραγωγής σε πίστα flat track και πίστα χιονιού. Ακόμα ένα στοιχείο που δόθηκε από τη Husqvarna είναι το βάρος της μοτοσικλέτας που είναι μόλις 181 κιλά.

Την τελική μορφή της Husqvarna Svartpilen 801 θα τη δούμε στις 19 Μαρτίου και τότε θα μάθουμε αναλυτικά τα τεχνικά της χαρακτηριστικά.

Δείτε τη νέα Husqvarna Svartpilen 801.