Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πλησιάζει η πρεμιέρα της νέας Corolla

Ελλάδα 5:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(62) "Πλησιάζει η πρεμιέρα της νέας Corolla"
    

Πλησιάζει η πρεμιέρα της νέας Corolla

ΝΕΑ

Στις 6 Ιουνίου θα φύγει το… σεντόνι πάνω από τη νέα Corolla. Τη σχετική ενημέρωση έκανε η Toyota Αμερικής μέσω της σελίδας της στο facebook. Δημοσίευσε επίσης μία φωτογραφία, που αποκαλύπτει τα πίσω φωτιστικά σώματα. Εμφανίζεται μάλιστα και το γράμμα «S», αντιπροσωπεύοντας έκδοση για την αγορά των ΗΠΑ.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

Το NewsAuto.gr είχε αποκαλύψει από τις αρχές Φεβρουαρίου τις πρώτες φωτογραφίες τoυ δημοφιλούς ιαπωνικού sedan. Διέρρευσαν στο διαδίκτυο και δείχνουν τη νέα Corolla χωρίς καμουφλάζ. Η σχεδίασή της βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο πρωτοεμφανιζόμενο στο Ντιτρόιτ πρωτότυπο Furia, ενώ έχει δεχτεί επιρροές και από το νέο Auris.

Η ευρωπαϊκή έκδοση της Corolla αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο online casino games στη Φρανκφούρτη και θα εξοπλίζεται από τους κινητήρες που συναντάμε και στο 5θυρο Auris. H υβριδική έκδοση θα φέρει το γνωστό 1.8, ενώ θα υπάρχουν επίσης οι βενζινοκινητήρες 1.33 και 1.6, με τους diesel 1.4 και 2.0 να συμπληρώνουν τη γκάμα.

Μέσα στο 2014 θα κάνουν την εμφάνισή τους και οι νέοι πετρελαιοκινητήρες – χωρητικότητας 1,6 και 2 lt – τους οποίους θα παρέχει η BMW, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας των δύο κολοσσών της αυτοκίνησης.[nggallery id=2624]

Advertisement
Advertisement

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις