Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

YouTubers… χτυπάνε Tesla Cybertruck (+video)

Ελλάδα 1:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

YouTubers… χτυπάνε Tesla Cybertruck (+video)

ΝΕΑ

YouTubers… χτυπάνε Tesla Cybertruck (+video)

ΝΕΑ

Τελικά με τι όπλο μπορεί να διακορεύσεις ένα Tesla Cybertruck και με τι μπάλα σπάει το τζάμι του;

Advertisement
Advertisement

Από την πρώτη στιγμή που η Tesla ανακοίνωσε την έλευση του Cybertruck όλος ο κόσμος του αυτοκινήτου έσπευσε να ανακαλύψει αν τελικά το πολυαναμενόμενο pick-up της αμερικανικής μάρκας ήταν όντως αξεπέραστο. Ιδιαίτερα στον τομέα της προστασίας των επιβατών από επιθέσεις χάρη στα αλεξίσφαιρα τζάμια και το ατσάλινο αμάξωμα, πολλοί ήταν εκείνοι που δεν είχαν πρόβλημα ακόμα και να καταστρέψουν ένα Cybertruck για να δουν πόσο αντέχει.

Το Tesla Cybertruck έγινε λοιπόν «βούτυρο στο ψωμί» των YouTubers οι οποίοι δεν έχασαν ευκαιρία να διαλύσουν το αυτοκίνητο δοκιμάζοντας τις αντοχές του. Σε μία από τις πολλές περιπτώσεις εμφανίζεται γνωστός YouTuber με μια σειρά από σκληρές μπάλες να δοκιμάζει την αντοχή των τζαμιών του Cybertruck. Στην γκάμα του είχε μπάλα του μπέιζμπολ, μπάλα μπιλιάρδου, μπάλα του γκολφ και ατσάλινη μπάλα βάρους 2,3 κιλών.

Καμία μπάλα δεν κατάφερε να σπάσει το τζάμι του Cybertruck. Μόνο όταν ο YouTuber και ο καλεσμένος του τριαθλητής χτύπησαν με την ατσάλινη μπάλα πολλές φορές το τζάμι εκείνο κατάρρευσε.

Advertisement
Advertisement

Σε ένα δεύτερο βίντεο, στο κανάλι JerryRigEverything αποφασίζουν αυτήν τη φορά να δοκιμάσουν διάφορα όπλα απέναντι στο ατσάλινο αμάξωμα του Tesla Cybertruck. Τα τρία όπλα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν ένα πιστόλι Glock 9 χιλ., ένα MP5 τουφέκι 9 χιλ. και ένα αυτόματο όπλο Tommy Gun 45 χιλ.

Στην πρώτη περίπτωση με το πιστόλι ο YouTuber ρίχνει 15 βολές στο Cybertruck και καμία δεν διαπερνάει το αμάξωμα. Στη δεύτερη περίπτωση, το τουφέκι καταφέρνει να χαράξει την επιφάνεια αλλά και πάλι δεν τη διαπερνάει. Το αμάξωμα του Cybertruck παραδίδεται τελικά μόνο στο Tommy Gun όπου έχουμε μια μεγάλη τρύπα η οποία περνάει στο εσωτερικό της καμπίνας.

Δείτε τη δοκιμασία με τα όπλα.