Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Xupermask: Η σούπερ μάσκα των 252 ευρώ

Ελλάδα 12:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Xupermask: Η σούπερ μάσκα των 252 ευρώ

Car Gadget

Xupermask: Η σούπερ μάσκα των 252 ευρώ

Car Gadget

Αυτή είναι η «έξυπνη μάσκα» του will.i.am η οποία διαθέτει ακουστικά με δυνατότητα σύνδεσης με Bluetooth και LED φώτα για να φέγγει στο σκοτάδι.

Advertisement
Advertisement

Ο rapper will.i.am συνεργάστηκε με την Honeywell και μαζί παρουσιάζουν την υπέρ- μάσκα που προσφέρει μια σειρά από ασυνήθιστες –για μάσκα- δυνατότητες.

Ο Jose I. Fernandez, γνωστός για τα κοστούμια των υπερήρωων Batman καθώς και των πρωταγωνιστών της σειράς ταινιών Fantastic Four, τα εμβληματικά κράνη των θρυλικών Daft Punk και τη στολή των αστροναυτών του προγράμματος SpaceX, συνεργάστηκε με το μέλος του συγκροτήματος Black Eyed Peas για να δημιουργήσει την έξυπνη μάσκα. Δεν είναι το πρώτο αντίστοιχο project που αναλαμβάνει ο Will.i.am. Έχοντας τη δική του εταιρεία, i.am. +, ο καλλιτέχνης στοχεύει σε προϊόντα που συνδυάζουν τη μόδα με την τεχνολογία.

Advertisement
Advertisement

Η Honeywell διευκρινίζει πως η μάσκα δεν προορίζεται για ιατρική χρήση και παρόλο που δεν είναι συσκευή αναπνευστικής προστασίας, μπορεί να φορεθεί όλο το χρόνο, υπό την προϋπόθεση ότι τα φίλτρα HEPA που τη συνοδεύουν αλλάζουν κάθε μήνα. Η έξυπνη μάσκα σιλικόνης διαθέτει ζεύγος ανεμιστήρων με τρεις σκάλες λειτουργίας, μικρόφωνο με σύστημα μείωσης θορύβου και ακουστικά, συνδεσιμότητα Bluetooth, φώτα LED. Διαθέτει επίσης μπαταρία με αυτονομία επτά ωρών ανάμεσα στις φορτίσεις. Η καινοτόμος αυτή συσκευή διατίθεται ως Xuperkit στο οποίο περιλαμβάνονται φίλτρα HEPA, διάφορα μεγέθη ακουστικών, καλώδιο φόρτισης και μάσκα υφάσματος. Η μάσκα αυτή θα είναι διαθέσιμη μέσω του site της Xupermask, από τις 8 Απριλίου στην τιμή των 299 δολαρίων (252 ευρώ).

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
o Will.i.am και το SUV της Lexus (VIDEO)
Σε νέες συνεργασίες Erdogan και Elon Musk
Για να μην είναι μόνη της η 6τροχη Mercedes G-Class