Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου Tucson

Ελλάδα 17:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου Tucson

ΝΕΑ

Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου Tucson

ΝΕΑ

H Hyundai επαναφέρει το όνομα Tucson με το οποίο γίνεται ξανά… τράμπα με το ix35 και όπως ανακοίνωσε, ξεκίνησε ήδη την παραγωγή του στο εργοστάσιο Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC) που βρίσκεται στο Νοσοβίτσε της Τσεχίας.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Στη σχετική εκδήλωση, ο πρόεδρος της HMMC, Dongwoo Choi, πραγματοποίησε ομιλία απευθυνόμενος στο προσωπικό της συγκεκριμένης μονάδας παραγωγής.

Σε αυτή, ανέφερε μεταξύ άλλων: “Έχουμε πλήρη επίγνωση της πολυπλοκότητας της τρέχουσας κατάστασης και εκτιμούμε τις αυξημένες προσπάθειες από όλους εσάς. Η HMMC δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ στην ιστορία της από την έναρξη λειτουργίας της τον Νοέμβριο του 2008 σε παρόμοια κατάσταση, όπου η ζήτηση για τα οχήματα θα ξεκινήσει ταυτόχρονα με την έναρξη της παραγωγής ενός νέου μοντέλου. Το γεγονός αυτό θα αποτελέσει αναγκαία την αύξηση της ταχύτητας της παραγωγής του νέου μοντέλου. Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για εσάς και την υπεύθυνη ανταπόκρισή σας“.

Advertisement
Advertisement

Hyundai-Tucson-b640

Μετά το πέρας της ομιλίας, έξι Δ/ντές Τσεχικής καταγωγής από τα τμήματα παραγωγής, stamping, συγκόλλησης, βαφής, τελικής συναρμολόγησης, ποιοτικού ελέγχου και ελέγχου παραγωγής – μαζί με τον Πρόεδρο της μονάδας έκοψαν την κορδέλα, ώστε να ξεκινήσουν και συμβολικά την παραγωγή του νέου Tucson, που ήδη αναμένεται σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες και σε πολλές άλλες εκτός Ευρώπης.

Hyundai-Tucson-a640