Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Will.I.Am: Ο νέος πρεσβευτής της Mercedes-AMG (+video)

Ελλάδα 6:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Will.I.Am: Ο νέος πρεσβευτής της Mercedes-AMG (+video)

ΝΕΑ

Will.I.Am: Ο νέος πρεσβευτής της Mercedes-AMG (+video)

ΝΕΑ

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει για τα αυτοκίνητα της Mercedes-AMG καθώς αποκτούν, την συνδρομή ηλεκτρικών κινητήρων για επιπλέον επιδόσεις. Την αλλαγή αυτή την εκφράζουν με ένα νέο πρόσωπο/πρεσβευτή της μάρκας: Τον pop star: Will.I.Am.

Advertisement
Advertisement

Με το πρόσωπο του γνωστού καλλιτέχνη της pop μουσικής και ιδρυτή των Black Eyed Peas, Will.I.Am, η Mercedes-AMG ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο.

Η ομάδα μηχανικών από το Affalterbach, ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο με την άφιξη του plug-in υβριδικού ηλεκτρικού μοντέλου Mercedes-AMG GT 63 SE Performance των 831 ίππων.

Το μοντέλο αυτό, εκφράζει την εισαγωγή της ηλεκτρικής ενέργειας, της μάρκας, στα αυτοκίνητα επιδόσεων της Mercedes.

Advertisement
Advertisement

Το ηλεκτρικό AMG GT 4-Door μαζί με την μάρκα στην Αμερική έρχεται επίσης με έναν νέο πρεσβευτή. Τον παγκοσμίου φήμης Αμερικανό μουσικό και επτά φορές βραβευμένο με Grammy, Will.i.am.

Όσοι αναρωτιέστε γιατί αυτός; Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Mercedes-AMG σχετικά με την έγκριση διασημοτήτων , O Will.i.am είναι: «Ο τέλειος συνεργάτης για τη Mercedes-AMG.

Advertisement

Επειδή δεν είναι απλώς ένας φίλος της αυτοκίνησης. Έχει επίσης το ίδιο DNA με εμάς, πηγαίνοντας πάντα ένα βήμα παραπέρα, καινοτομώντας με πάθος και ξεπερνώντας τα όρια για την επίτευξη νέων στόχων.».

Advertisement

Ενώ συμφωνούμε ότι ο ιδρυτής των «Black Eyed Peas», «πηγαίνει πάντα ένα βήμα παραπέρα, καινοτομώντας με πάθος και κινείται στα όρια για να επιτύχει νέους στόχους» στην μουσική, δεν είμαστε ακριβώς σίγουροι για τον ισχυρισμό «φίλος της αυτοκίνησης» επειδή παράγγειλε δύο ίσως τρία custom αυτοκίνητα (με αμφιλεγόμενο γούστο).

Θυμηθείτε, ο μουσικός κάποτε ισχυρίστηκε ότι «δημιούργησε» ένα δικό του όχημα χρησιμοποιώντας εξαρτήματα Chrysler (στην πραγματικότητα ήταν ένα DeLorean, με μετατροπές από την West Coast Customs). Είχε επίσης συνεργασία με τη Lexus το 2014 για ένα μαγάλο NX, ενώ το 2016, παρουσίασε επίσης το πιο… γελοίο Tesla Model S με πολλές αεροτομές.

Advertisement

Αν είναι έτσι τότε ναι, ο Will.i.am είναι φίλος του αυτοκινήτου αλλά με ιδιαίτερο γούστο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτή είναι η σούπερ υβριδική Mercedes-AMG GT 63 S E Performance
Μία Mercedes AMG GT S με 656 άλογα!
Αυτά είναι τα τεχνικά του κινητήρα της Mercedes AMG A45