Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

VW Touareg και σε coupe έκδοση

Ελλάδα 17:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

VW Touareg και σε coupe έκδοση

ΝΕΑ

VW Touareg και σε coupe έκδοση

ΝΕΑ

Πρόσφατα η VW αποκάλυψε τη νέα γενιά του Touareg, η οποία δεν αποκλείεται να αποκτήσει ακόμη και μια κουπέ έκδοση, όπως αυτή που οραματίστηκε ανεξάρτητος σχεδιαστής.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Ο καλλιτέχνης Aksyonov Nikita, του οποίου η δουλειά που έχουμε παρουσιάσει στο παρελθόν, έχει επαναπροσδιορίσει το νέο Touareg λοιπόν ως κομψό SUV coupe. Και φαίνεται εκπληκτικά καλό!

Τα στοιχεία σχεδίασης στην εμπρόσθια οροφή εντυπωσιάζουν, συμπεριλαμβανομένων των προβολέων LED τύπου σχήματος matrix, της μεγαλύτερης πιο καθορισμένης μάσκας αλλά και των κάτω αεραγωγών. Οι τροχοί είναι νέοι, φαινομενικά δανεισμένοι από το Arteon, ενώ η νέα πίσω αισθητική είναι ιδιαίτερα δελεαστική – εδώ μπορείς να αντικρίσεις τα περισσότερα από τα αντικατασταθέντα στοιχεία.

Advertisement
Advertisement

VW-Touareg-Coupe-SUV-tsiro-530

Το πίσω τμήμα του οχήματος έχει σχεδιαστεί με μεγάλη κλίση, σε συνάρτηση με SUV όπως είναι η Lamborghini Urus και το νέο Audi Q8. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το Touareg μοιράζεται τα ίδια «οστά» και με τα δύο αυτά οχήματα – βασίζονται στην πλατφόρμα MLBevo του VW Group – έχει νόημα πως είναι το καθένα στην τελική του μορφή.

Όσον αφορά την παραγωγή, η VW δεν έχει πει εάν το Touareg θα υιοθετήσει ένα δεύτερο στυλ αμαξώματος. Αλλά δεδομένης της τρέχουσας τάσης των SUV coupe, δεν θα εκπλαγούμε αν το έκανε. Γνωρίζουμε επίσης ότι το Touareg θα μπορούσε να πάρει μια καυτή έκδοση R, τόσο με οπτικές αναβαθμίσεις, όσο και με ενίσχυση της ιπποδύναμης.