Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

VW T6 από την Carlex

Ελλάδα 10:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

VW T6 από την Carlex

ΝΕΑ

VW T6 από την Carlex

ΝΕΑ

Ο Jeral Tidwell συνεργάστηκε με την Carlex για να δώσει το ξεχωριστό στίγμα των σχεδίων του σε αυτό το ιδιαίτερο VW T6 που θα μπορούσε να είναι και εξώφυλλο σε δίσκο rock συγκροτήματος.

Advertisement
Advertisement

Του Κωνσταντίνου Μποϊδάνη

Με ένα portfolio που περιλαμβάνει τα σκίτσα στις αφίσες των συναυλιών για τα συγκροτήματα των Kid Rock, Dick Wale, Widespread Panic, Foo Fighters, Sheryl Crow και Alkaline Trio, ο Jeral Tidwell θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες του είδους. Σίγουρα ένας από αυτούς με τις μεγαλύτερες επιτυχίες για την εποχή. Οι δουλειές του εμφανίζονται σε κέντρα τέχνης και σε πολλά περιοδικά.

Advertisement
Advertisement

Η συνεργασία με την Carlex που του έδωσε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει το VW T6 ως καμβά, μας φέρνει μπροστά σε ένα απροσδόκητα ενδιαφέρον και πολύ δυναμικό σύνολο. Η Carlex για να τονίσει το δυναμισμό του μοντέλου, έχει τοποθετήσει ελατήρια χαμηλώματος της Eibach και λάστιχα Pirelli P Zero. Όλο το εσωτερικό είναι αλλαγμένο με τη γνωστή αισθητική προσέγγιση της Carlex που επιβάλλει στην κάλυψη όλων των επιφανειών με πολυτελή και ποιοτικά υλικά όπως είναι η Alcantara και το δέρμα Nappa. Carlex boi 640