Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

VW T-Sport, T-Go, T-Coupe: Η νέα σειρά των Crossover

Ελλάδα 2:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

VW T-Sport, T-Go, T-Coupe: Η νέα σειρά των Crossover

ΝΕΑ

VW T-Sport, T-Go, T-Coupe: Η νέα σειρά των Crossover

ΝΕΑ

Το 2020 θα είναι ένα έτος με πολλές αποκαλύψεις για την Volkswagen, καθώς αναμένουμε από αυτήν συνολικά 34 νέα μοντέλα. Δώδεκα από αυτά θα είναι Crossover και SUV, με την αρχή να γίνεται από το Nivus

Advertisement
Advertisement

 

Επέλαση μοντέλων από την Volkswagen και μάλιστα με 12 Crossover και SUV. Η αρχή θα γίνει με το Nivus, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2020 στη Βραζιλία, πριν βγει στην αγορά της Ευρώπης το 2021. Η εταιρία από το Wolfsburg, έκανε πρόσφατα, τρεις νέες καταχωρίσεις ονομάτων (σύμφωνα με το site VW Vortex) στο γραφείο ευρεσιτεχνιών της Γερμανίας, οι οποίες μπορεί να είναι τα ονόματα τριών νέων μοντέλων.

Volkswagen T-Cross με ασύρματη φόρτιση

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο ονομάζεται «T-Sport» και είναι πιθανόν να προορίζεται για ένα crossover αφού ακολουθεί την ονοματολογία που χρησιμοποιείται από τον T-Cross και τον T-Roc. Το Βραζιλιάνικο «Nivus» είχε αρχικά ανακοινωθεί ως «T-Sport» πριν η VW αποκαλύψει το νέο του όνομα, οπότε είναι ενδιαφέρον να δούμε ποιο μοντέλο θα πάρει το νέο όνομα. Ίσως η Ευρωπαϊκή έκδοση του «Nivus» να ονομαστεί «T-Sport»; Θα πρέπει απλώς να περιμένουμε και να δούμε.

Volkswagen Type 2: Ηλεκτρική αναγέννηση

Επόμενο όνομα το « T-Coupe», το οποίο θα είναι πιθανότατα ένα μοντέλο με coupe αμάξωμα, παραλλαγή ενός υπάρχοντος crossover στο ίδιο πνεύμα με τα VW Atlas και το Atlas Cross Sport. Όσον αφορά το «T-Go», υποθέτουμε ότι θα είναι ένα entry-level crossover μοντέλο, ίσως μια έκδοση παραγωγής του project Taigun (στο μέγεθος του Up). Αναμένουμε ότι η πλατφόρμα MQB θα υποστηρίξει τα περισσότερα από αυτά τα νέα μοντέλα, αφού η ευπροσάρμοστη αυτή βάση έχει αναπτυχθεί για αυτοκίνητα τόσο μικρά όσο το Polo, αλλά και το μεγαλύτερο επταθέσιο SMV της Κίνας που μετρά 5,1 μέτρα.