Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

VW Golf GTI Clubsport: Για όσους το… γιορτάζουν (τιμή)

Ελλάδα 18:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

VW Golf GTI Clubsport: Για όσους το… γιορτάζουν (τιμή)

ΝΕΑ

VW Golf GTI Clubsport: Για όσους το… γιορτάζουν (τιμή)

ΝΕΑ

Ναι, Golf και GTI είναι δυο όροι αλληλένδετοι στο λεξικό των αυτοκινητικών πεπρωμένων, μάλιστα για τέσσερις γεμάτες δεκαετίες. Με την συμπλήρωσή τους, η επέτειος επιβάλλεται. Άντε και στα επόμενα σαράντα…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Με αφορμή λοιπόν τη συμπλήρωση 40 χρόνων από το λανσάρισμα του Golf GTI, η VW δημιούργησε μια επετειακή έκδοση με το όνομα Clubsport, που πλέον είναι διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά. Μπορείτε να τη δείτε στην έκθεση Αυτοκίνηση, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο, μέχρι τις 30 Οκτωβρίου.

Το Golf GTI Clubsport διακρίνεται σχεδιαστικά από το «απλό» GTI, χάρη στο νέας σχεδίασης εμπρός προφυλακτήρα, την διπλή πίσω αεροτομή στο χρώμα του αμαξώματος, το νέο πίσω διαχύτη με διπλή απόληξη εξάτμισής αριστερά και δεξιά, ειδικές ζάντες αλουμινίου 18” κλπ.

Advertisement
Advertisement

vw-golf-GTI-clubsport-2

Εσωτερικά επίσης υπάρχει σχεδιαστική διαφοροποίηση, με καθίσματα επενδυμένα με ύφασμα GTI Clubsport και Alcantara, επενδύσεις Alcantara στο τιμόνι, τη βάση του επιλογέα ταχυτήτων και το εσωτερικό των θυρών και κόκκινες ραφές στις ζώνες ασφαλείας.

Το Golf GTI Clubsport να υπενθυμίσουμε πως χρησιμοποιεί τον δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο TSI κινητήρα με απόδοση 265 ίππους, υπεύθυνο για τις εκρηκτικές επιδόσεις και την άφθονη ροπή. Πρόκειται για ένα all time classic sport αυτοκίνητο, που μπορεί να αξιοποιηθεί τόσο από τον έμπειρο, όσο και από τον καθημερινό οδηγό.

Advertisement

Διατίθεται ήδη στη χώρα μας, σε τιμές που ξεκινούν από τα 34.950 ευρώ. Το καλό πράγμα κοστίζει, πώς να το κάνουμε…